Skoči do pretekle sekcije Pojdi na naslednjo sekcijo
komentiraj « Frizure

To poletje lasje speti v čop

Izbirajte med gladkim, razmršenim ali mokrim čopom!

Letošnjo poletje so speti lasje velik trend. Na modnih revijah svetovno znanih dizajnerjev lahko občudujemo različne vrste in stile kitk, figic in čopov. Letos nas frizerji res niso pustili lačne, saj so nam ponudili bogate ideje na področju pričesk. Tokrat vam predstavljamo čope, ki so po mnenju mnogih noro seksi, vendar enostavni za urejanje. Poglejte si nekaj stilov iz Chanelove, Calvin Kleinove in Lanvinove modne revije, ki lahko kaj kmalu krasijo tudi vas ...

GLADEK SPUŠČEN ČOP


Za gladek čop, ki smo ga videli na Chanelovi modni reviji, je frizer Sam McKnight od korenin do konic na lase nanesel peno. Naredite ravno prečko po sredini glave in nato lase počešite v nizek  čop ter ga spnite z elastiko. Če se vam lase na zraku pogosto skodrajo, čop še polikajte z likalnikom in uporabite lak za lase, ki bo na laseh pustil čudovit sijaj. Vsekakor pa ne pozabite na velik letošnji trend - dramatične modne dodatke v laseh. Bi morda poskusili s perjem in biseri?

RAZMRŠEN ČOP


Videli smo ga na Calvin Kleinovi modni reviji in nas je navdušil. Kot nalašč za lenobne poletne dni, ko želite čim manj časa posvetiti urejanju pričeske. Frizer Guido je na lase nanesel gel, da je lase ukrotil in jih lažje spel v čop na zatilju. Da je dosegel razmršen videz, je s tankim ročajem glavnika iz čopa potegnil nekaj pramenov iz vrha glave, vendar ... pozor! Las ne potegnite ven iz čopa, le dvignite jih, da pridobite na volumnu.

MOKER ČOP


Na Lanvinovi modni reviji za letošnjo pomladansko-poletno sezono je frizer Guido ustvaril seksi, športen in moker 'look'. Gre za 'look', kot bi ženska ravnokar stopila izpod tuša in si lase na hitro spela v čop. Da je Guido dosegel moker videz, je uporabil izredno močan gel, ki ga je nanesel od lasišča do konic. Lase je s prsti počesal v čop in jih spel v isti ravnini, kot so ušesa (nekoliko nad tilnikom). Spete lase je še enkrat poškropil z vodo in jih razmršil s prsti, da je resnično dobil naravno skuštan izgled. Če si želite, da se lasje resnično bleščijo in še dodatno poudarijo moker videz, uporabite lak za lase za dodaten sijaj.

 

Eva Ahačevčič

Foto: allure.com

tagi: ,
Objavljeno 20.05.2011. ob 11:54
Objavi na  
Pošlji prijatelju »
RSS komentarji Dodaj komentar

Prosimo, Registrirajte se i prijavite se za komentiranje.