Top 10 letošnje pomladi

18. 6. 2019 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili uredniško kolumno ‘Top 10 meseca/sezone’, ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in izpolnjeno življenje.

Tokrat vam predstavljava top 10 stvari, zaradi katerih so bili najini pomladni dnevi še posebej prijetni ...

Ireninih top 5

Afroditina Marmelada

V Kozmetiki Afrodita sedaj že tradicionalno predstavljajo SUN CARE novosti malce drugače. Lani so nas popeljali z ladjico po Ljubljanici in nam pričarali tropsko pustolovščino v skrivnostnem vrtu. Letos pa nas je Afrodita povabila na čudovito rojstnodnevno čajanko.

Brina, ljubljanski festival džina

Brina, ljubljanski festival džina, je živahen pomladni utrip Ljubljane obogatila 1. junija. V čudovitih ljubljanskih Križankah so se na enem mestu združili vsi ljubitelji in poznavalci, ki vedo, da se pravi užitek skriva v majhni količini res dobrih stvari.

Kozmetična linija Sisley Paris

Ikona Ljubljana nam je v sredini maja predstavila novosti kozmetične linije Sisley Paris. Name je poleg vrhunskih proizvodov poseben vtis pustil rek Huberta D'Ornana, ustanovitelja Sisleya: "Ljubim naravo in podeželje. Prepričan sem, da ima znanstvena uporaba rastlinskih izvlečkov izjemno vznemirljivo prihodnost. Skratka, verjamem v fitoterapijo, lepoto rastlin: zelo inovativno idejo".

Primark VIP nakupovanje

Primark, znan po geslu "Amazing Fashion at Amazing Prices", je končno odprl svojo prvo trgovini v Sloveniji. Dan pred slovesno otvoritvijo me je Primark povabil na zasebni nakupovalni dogodek, na katerem sem srečala številne slovenske influencerke.

Ekskluzivna znamka Seinz za moške

Navdušena sem nad prvo 100 % moško znamko Seinz, katere poslanstvo ni omejeno le na lepotni vidik moških, temveč tudi na varovanje okolja. Trikrat lahko ugibate, katere proizvode ima v kopalnici moj dragi. ;)

Valentininih top 5

Superge Puma Cali iz prodajalne Mass

Selena Gomez je 'kriva', da so bile superge znamke Puma Cali nekaj časa popolnom razprodane. A ne skrbite, končno so copati, ki jih je navdihnila Kalifornija v času 80. let, na voljo tudi pri nas! Sama sem jih našla na bogato založenih prodajnih policah trgovine Mass!

Kolekcija kopalk Reserved

Ker je iskanje idealnih kopalk naš najljubši spomladanski hobi, smo v teh nekaj mesecih pregledali poletne kampanje vseh naših najljubših modnih znamk. Name so največji vtis naredile nabrane enodelne kopalke Reserved.

Fair trade spomladanske lepotne novosti The Body Shop

Happy Go Lash maskara, paleti senčil Own Your Naturals in Paint In Colour ter balzam Honey Bronze so letošnja poletna ličila, ki bodo poskrbela za lep videz in hkrati nudila hranljivo nego. Obogatena so s sestavinami iz pravičnega trgovanja, kar pomeni, da bom z njihovo uporabo prijazna do ljudi in planeta, pa tudi do trepalnic in kože.

Linija Love Nature

Podjetje Oriflame je v Botaničnem vrtu predstavilo tri vznemirljive nove Love Nature linije s sestavinami iz naravnih virov - vključno z znanimi super živili in z mnogimi koristmi, ki zadovoljijo potrebe vsakega tipa kože. To pa še ni vse! Love Nature varuje tako mojo kožo kot planet, saj izdelki vsebujejo biorazgradljivo formulo brez parabenov in silikonov, pilingi pa vsebujejo le naravne delce.

Dobrodelni 14. dm tek

14. dm tek, ki je potekal v ljubljanskem Tivoliju, me je navdušil z dobrodelnimi tekačicami, ki so donirale svoje tekaške korake. Všeč mi je bil tudi moden izbor njihovih tekaških majic - letos so tekle obarvane v koralno rdečo!

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger, Afrodita, Ikona Ljubljana, Reserved, Oriflame, dm, The Body Shop, Mass, Primark, Brina

urednici.jpg1.jpgAfroditina rojstnodnevna čajanka.
ikona, sisley paris, oriflame, love nature, brina, gin, afrodita, marmelada, dm, seinz, reserved, mass, the body shop,