Kako izbrati pravi puder za letošnjo hladno sezono?

13. 10. 2018 // Kolumne / Neli Zovko

S spremembo letnih časov pridejo tudi spremembe na modnem in lepotnem področju. Če svoje telo ob prihodu nižjih temperatur zavijamo v vedno bolj debele sloje oblačil, moramo zaščititi tudi kožo na obrazu.

Ta poleg hidratantne ali hranilne kreme za obraz potrebuje tudi zaščitno plast ustreznega pudra. Ustreznega? Tako je, puder mora tudi jeseni ustrezati vašemu tonu kože, ki od poletnega odstopa vsaj za odtenek ali dva, poleg tega pa mora vsebovati tudi bolj hranilne sestavine in antioksidante ter zagotavljati večjo prekrivnost, saj smo v pisarni in na večernih pijačah v soju svečk rade videti vedno lepe. A vendarle naravne, saj na svojem obrazu nočemo videza maske!

To jesen se torej za nekaj mesecev poslovimo od manj prekrivnih, lahkih pudrov in izberimo puder, ki bo našo kožo zaščitil pred hudim mrazom, mrzlim vetrom in suhim zrakom v ogrevanih prostorih. ARTDECO vam ponuja veliko izbiro tekočih podlag. Katero izbrati? Odločite se glede na stopnjo prekrivnosti, ki jo želite doseči ter na vaš tip kože. Potrebujete pomoč pri izbiri? Pišete nam na info@artdeco.si in z veseljem vam bomo svetovali.

Vaša Neli

Foto: Artdeco, Beauty and Cosmetics

3.jpg1.jpg
artdeco, neli zovko, puder, jesen, koža, nega, ličenje