Lepotne skrivnosti - Tenirni sprej za noge je must have te pomladi!

14. 5. 2018 // Kolumne / Neli Zovko

Lepotna strokovnjakinja Neli Zovko nam v kolumni 'Neli Zovko: Lepotne skrivnosti' razkriva svoja spoznanja, ki izhajajo iz dolgoletnega spoznavanja, preizkušanja, sprejemanja in opuščanja lepotnih novosti, trendov in trikov.

Končno smo dočakale tople sončne dni, ko nam še na pamet ne pade, da bi svoje noge skrile v dolge hlače. A kaj, ko so te bele kot sneg? V kolikor nimate časa za sončenje na balkonu (pa še zdravo ni), imam za vas rešitev v obliki tenirnega spreja za noge. Sama seveda uporabljam ARTDECO-jevega - Spray on Leg Foundation je idealen, če želite hitro doseči bolj enakomerno (noge se morajo ujemati z rokami, kajne? ;)) in bolj zagorelo polt. Z uporabo spreja boste prekrile manjše napake na nogah (kot so modrice, kapilare, ...). Sprej se hitro suši - po nanosu boste morale počakati le minuto ali dve in že se boste lahko oblekle tudi v bela oblačila - in je dolgo obstojen - se dolgo časa izpira, kar pomeni, da na telesu po tuširanju ni opaziti neokusnih lis ( v kolikor se tuširate izključno z vodo) . S sprejem boste dosegle naravno zagorel videz, je enostaven za uporabo in omogoča enakomeren nanos. Sprej nanašajte na kožo z razdalje 20-30 cm. Za bolj enakomeren nanos ga razmažite z rokami ali s čopičem za nanos tekoče podlage. Moj osebni nasvet: sama spreja nikoli ne nanašam direktno na obraz oz. telo, ampak ga najprej nanesen na kozmetično ogledalo in ga nato s čopičem razporedim na dele telesa, ki jih želim »posončiti«. Tenirni sprej za noge je super odločitev za vse, ki bi se rade počutile samozavestne tako ob prvem skoku v kratke hlačke in poletno obleko kot tudi ob prvem obisku najljubše plaže. In še dodaten namig - ARTDECO-ov Spray on Leg Foundation lahko uporabljate tudi na obrazu (namesto pudra), dekolteju, rokah in ostalih delih telesa. To je za enkrat z moje strani vse. :)

Lepo vas pozdravljam in se že veselim našega naslednjega druženja, obenem pa vam želim samozavesten in (zdravo) zagorel vstop v pomlad in poletje 2018!

Vaša Neli

Foto: Artdeco

ad.jpgad3.jpg
ARTDECO, Neli Zovko, Tenirni sprej