Kolekcija ličil ARTISTRY STUDIO™ tokrat vabi v Los Angeles

23. 3. 2021 // Lepota / Novosti

ARTISTRY STUDIO™ se je zabaval v Šanghaju, nakupoval v Tokiu in Bangkoku ter si ogledal znamenitosti Pariza in New Yorka. Sedaj pa pojdite z letalom čez Tihi ocean v deželo fantazij, da spoznate najnovejšo izdajo. Dobrodošli v Los Angelesu, mestu sanj!

Kalifornija je mesto, kjer bikini sreča super glamur. Kjer preprostost sreča inspiracijo. Umetnost, ustvarjalnost in strast so tu neomejene. Od plaže do bulvarja bodite kdor koli želite z našo najnovejšo različico ARTISTRY STUDIO™ vodoodpornih ličil, sanjskih vonjev in sočnih osvetljevalcev za oči in obraz. Stopite v središče pozornosti in se pripravite na luči in fotoaparat, ki gredo z roko v roki s to lahkotno izdajo.

V mestu filmskih zvezd gre samo za to, koga nosite. Odgovor smo vam olajšali z našo najnovejšo zbirko ARTISTRY STUDIO™ LA! Strastni modni navdušenci lahko živijo svoje najboljše Kalifornijsko življenje z lepotnimi potrebščinami za na pot, ki se iz ležernih spremenijo v glamurozne.

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition bo na voljo spomladi 2021 za omejen čas, do razprodaje zalog. Izdelki ARTISTRY STUDIO™ se prodajajo izključno samostojnih Nosilcev Amwayevega posla (NAP) po vsem svetu. Za več informacij ali da stopite v kontakt z NAP obiščite Amway.si.

art_sp2021_la_social_model_2_300dpi.jpgIzdelki ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Potopite se v občutek mesta sanj v Los Angelesu v Kaliforniji s šesto izdajo lepotnih izdelkov ARTISTRY STUDIO™. Navdih je povsod, od sproščenega sloga obale do glamurja rdeče preproge. S sanjsko dišečimi parfumskimi svinčniki in  mili za telo, vodoodpornimi ličili za veke in  obrvi ter ustnicami in lički pripravljenimi za fotoaparat, boste sijali od glave do pet. Pripravite se na odkritje!art_sp2021_la_social_model_9_300dpi.jpgLights, Camera, Bleščilo za ustnice z negovalnim oljem – 21,95 € Prišel je trenutek, da zasijete s prosojnim in sijočim oljnim sijajem z elegantnim zaključkom in navlažite ustnice. Lahka, hibridna formula gela in olja vsebuje negovalne sestavine, ki ohranjajo ustnice negovane, ne lepljive, s sladkim, kokosovim vonjem, ki spominja na plažo. Na voljo v odtenku Pacific Coral z roza odtenkom in Pacific Wave, ki iz modre barve v embalaži preide v kristalno čisto na ustnicah.