Striplac: nova generacija lakov za nohte

30. 4. 2016 // Lepota / Novosti

Za vse, ki želijo obstojen in 10 dni trajajoč učinek lepih, sijočih nohtov, je tukaj nova generacija lakov za nohte Striplac.

Verjetno največje odkritje od barvnega laka naprej, Striplac, se nanaša kot barvni lak, posuši pa v LED lučki v 60 sekundah. Rezultat so perfektni, sijoči salonski nohti. Ko se naveličate barve, lak preprosto odlepite z nohta. Vaš noht spodaj bo popolnoma zdrav in nepoškodovan.

Striplac ne drži samo dlje kot klasičen barvni lak ampak ima tudi neverjetno sijoč sijaj. Najboljše od vsega pa je, da videz sveže nalakiranih nohtov traja od prvega do zadnjega dne.

Striplac začetni set vsebuje vse proizvode, ki so potrebne za manikuro. Vsebuje LED lučko, ki utrdi barvni lak in posuši lak v samo 60 sekundah. Začetni set je tako majhen, da ga boste brez problema vključili v vašo kopalnico. Je tudi tako majhen, da bo vaš odlični potovalni spremljevalec. Ko boste imeli začetni set si lahko kupite katerikoli barvni lak v barvni karti Striplac. Striplac je dermatološko testiran. Materiali so bio razgradljivi. Enostavna odstranitev brez odstranjevalcev.

Kaj pa cene? 16,95 evrov za lak in 98,00 evrov za začetni set.

Foto: PR

uvodna_2.jpglak4.jpg