Trgovina L'Occitane v Ljubljani dobila novo očarljivo podobo

10. 5. 2019 // Lepota / Novosti

Odkrivanje naravne lepote, ki jo že več kot 40 let navdihuje nepozabna Provansa, bo odslej še večji užitek. Na Mestnem trgu v središču Ljubljane je trgovina L'Occitane namreč zasijala v novi očarljivi podobi!

Francoska naravna kozmetika L'Occitane čute slovenskih kupcev razvaja že 18. leto. Ob polnoletnosti je novo podobo dobila tudi trgovina L'Occitane na Mestnem trgu 7 v središču Ljubljane, ki je bila prva trgovina s temi očarljivimi izdelki v Sloveniji.

Odslej bo doživljanje čarov Provanse še večji užitek. Prenovljena trgovina razkriva toplo, vabljivo in velikodušno razpoloženje. Obiskovalce nagovarja z domačnostjo in jih vabi k intimnemu odkrivanju svoje dišavne vsebine, ki izžareva provansalsko dušo. Oboki in barvna paleta v nežnih, toplih naravnih tonih misli ponesejo v romantična provansalska mesteca.

Za nekaj trenutkov se odklopite od sveta in vstopite v očarljivi svet Provanse. Pridite uživat, se razvajat ter preizkušat imenitne dišave, zapeljive izdelke za nego telesa in učinkovite naravne formule za obraz.

Spletna trgovina L'Occitane:

www.loccitane.si

V. J.

Foto: L'Occitane Slovenija

loccitane_mestni_trg.jpgloccitane_mestni_trg_03.jpgotvoritev_loccitane_mestni_trg_01.jpg