Vichy Dermablend: Najboljši način, kako prekriti nadležne mozolje

27. 11. 2017 // Lepota / Novosti

Ženske se rade počutimo lepe, spoštovane in sprejete. Ko se srečamo z drugimi ljudmi, ti najprej opazijo naš obraz. Za vse, ki niste zadovoljne s svojo kožo na obrazu, je zato kakovosten puder bistvenega pomena za doseganje samozavesti.

V sodelovanju z dermatologi je Vichy razvil linijo pudrov Dermablend, ki so visoko prekrivni in tako pozitivno vplivajo na žensko samozavest. Obenem kožo tudi vlažijo in jo negujejo, so hipoalergeni, brez parabenov in nekomedogeni. Na voljo sta dve različici – korektivni puder Dermablend Fluid za ženske, ki želijo prekriti manjše kožne nepravilnosti, in inovacija Dermablend 3D Correction za prekrivanje izrazitejših nepravilnosti na koži, ki za viden učinek poskrbi že po enem nanosu.

Med uporabnicami Dermablenda je Vichy izbral tri ženske, ki so postale glavne zvezde kampanje Moj puder. Moj obraz. Moja samozavest. Dokazale so, da so s pravim pudrom ženske lahko samozavestne kljub nepravilnostim na obrazu.

V nadaljevanju preverite njihove fotografije prej-potem, ki dokazujejo, da Vichyjev puder Dermablend prekrije še tako opazno napakico!

V. J.

Foto: Vichy

laura_jana_tadeja_small.jpgjana_dundekova_obraz.jpgJana Dundekova