Zaščitite svojo kožo pred onesnaženostjo

5. 10. 2017 // Lepota / Novosti

Iz Laboratorija Nuxe so prispele nove formule kultne linije, ki popolnoma zadovoljijo osnovno in najbolj pomembno potrebo vsake kože – vlaženje kože. 5 neustavljivo privlačnih in osvežujočih, novih Crème Fraîche® de Beauté izdelkov, namenjenih vsaki koži in vsem starostim, nas navdušuje z neprekinjenim, 48-urnim vlaženjem vseh slojev kože ter z anti-pollution učinkom proti onesnaženim delcem iz okolja.

Nove formule združujejo nežnost rastlinskih mlečkov s tehnološko naprednim izvlečkom rdeče alge, ob tem pa ustvarijo drugačen pristop k učinkovitemu vlaženju, ki pa še vedno zagotavlja enako dober občutek in izvrstno izkušnjo. Naravna sinergija rastlinskih mlečkov in tehnološko naprednega izvlečka alge širi intenzivno vlaženje vse do najglobljih plasti epidermisa ter deluje kot ščit pred onesnaženostjo.

1. Na površini, rastlinski mlečki okrepijo hidrolipidni film in tako koži pomagajo bolj učinkovito zadrževati vodne molekule.

2. V poroženeli plasti, rastlinski mlečki in izvleček alge okrepijo naravne vlažilne faktorje (NMF) za učinkovito zadrževanje vode.

3. V srednjih plasteh, izvleček alge pomaga okrepiti spoje med celicami, ki zagotavljajo naravno tesnjenje kože.

4. V globljih plasteh, izvleček alge okrepi proizvodnjo hialuronske kisline v epidermisu. Znanstvena raziskava* je pokazala, da epidermis sintetizira 4-krat več hialuronske kisline kot dermis. Hialuronska kislina epidermisa ima pomembno vlogo pri obnovi celic in organizaciji, poskrbi za ponovno navlažitev in ima učinek preoblikovanja.

5. V koži: Formule Crème Fraîche® de Beauté so obogatene tudi s pšeničnimi in lesnimi sladkorji, ki povečajo naravno sintezo glikozaminoglikanov (GAG), ki poskrbijo, da izvencelični matriks vpija vodo.

Rezultat – 48-ur navlažena koža!

Nuxe naravna kozmetika je na voljo v lekarnah, trgovinah Maxi, Leposana (E.Leclerc) in v Nami v Ljubljani.

V. J.

Foto: Nuxe

cremefraiche_0_image_model.jpgcremefraiche_0_line_decor.jpegcremefraiche_creme_closed_decor.jpeg