Svetovalne urice za Stilsko osvežitev doma


Dobra ideja vedno najde pravo mesto, tako menita obe kreativni ekipi, ki sta se združili v akciji za “Stilsko osvežitev doma”. Za vse, ki si želijo lepše urejen in še bolj usklajen dom, bodo zanimive svetovalne urice, ki jih podarja izkušena ekipa iz arhitekturnega biroja Celovito v sodelovanju z mlado in prodorno ekipo iz Gud Shopa.

Arhitekturni biro Celovito ima na področju prenov veliko izkušenj in referenc, saj je to področje, za katerega so specializirani. V svoji ponudbi imajo tudi Stilsko osvežitev, e­-svetovanje s pomočjo katerega si lahko prav vsak privošči spremembo in polepšanje svojega doma. Stilistka iz ekipe Celovito, Valentina Vovk, vam bo na svetovanjih predlagala, kako s preprostimi posegi, kot je prerazporeditev in prenova pohištva, odstranitev nepotrebne navlake ter novo barvno lestvico in izbranimi dodatki, vdahniti prostoru novo energijo, ki vas bo razveseljevala še dolgo.

Svetovanja bodo potekala ob torkih, od 18-te ure naprej v trgovini GUD shop na Bregu 2 v Ljubljani. GUD shop je kljub svojemu kratkemu delovanju že postal priljubljeno stičišče ljubiteljev domačega in skandinavskega dizajna. Na njihovih policah najdete dela priznanih oblikovalcev po dostopni ceni.

Vabljeni, da si rezervirate svoj termin na svetovanje@gud-shop.com in svojemu domu privoščite stilsko osvežitev.

PR

1.jpg