Kino obeti: Fantazijski triler Uničenje z Natalie Portman v glavni vlogi

3. 10. 2017 // Lifestyle / Kultura

Na začetku marca se s fantazijskim akcijskim trilerjem Uničenje (Annihilation) v kino dvorane vrača režiser znanstveno fantastične uspešnice Ex_Machina, Alex Garland. Njegova najnovejša stvaritev je nastala po istoimenskem romanu ameriškega pisatelja Jeffa VanderMeerja, enega najbolj prepoznavnih avtorjev fantastične literature zadnjih let v Ameriki. Uničenje je prvi del njegove knjižne trilogije iz leta 2014, ki bo oživel tudi na filmskem platnu. Glavno vlogo je režiser, ki je po knjižni predlogi napisal tudi scenarij, zaupal oskarjevki Natalie Portman, na poti uničenja pa se ji bodo pridružili še Gina Rodriguez, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson in Oscar Isaac.

O zgodbi:

»Zakaj se je moj mož javil za samomorilsko nalogo?«

Zgodba sledi mladi biologinji, ki se odpravi na lov za svojim pogrešanim soprogom. Pot jo zanese na skrivnostno območje, kjer se sreča s pojavi in silami, ki jo presenetijo in na katere ni pripravljena. Na njeni misiji se ji pridružijo še antropolog, psiholog in raziskovalec.

Film Uničenje prihaja na slovenska kino platna 1. marca 2018. Prvi napovednik je že na voljo. Oglejte si ga na spodnji povezavi.

V. J.

Foto: Screen Rant

screen_shot_2017-10-03_at_01_35_47.jpg