Napovednik za najnovejši film o Bridget Jones je tukaj!

24. 3. 2016 // Lifestyle / Kultura

Če tako kot mi obožujete knjige in filme o Bridget Jones, boste zagotovo presrečni ob novici, da je luč sveta ugledal napovednik za tretje nadaljevanje odlične romantične sage, ki spremlja življenje raztresene, a izjemno simpatične Angležinje, ki se je zasidrala v srca mnogih.

Ko smo jo nazadnje srečali, je bila Bridget tik pred tem, da dahne usodni da odvetniku Marku Darcyju. Par se je sedaj razšel in Bridget se njen srečen konec izmika tudi pri štiridesetih. Ponovno samska junakinja se odloči, da bo vse moči osredotočila na svojo kariero televizijske producentke ter se obdala s starimi in novimi prijatelji. Le kaj bi sploh lahko šlo narobe, ko pa ima končno vse pod kontrolo? Kaj kmalu vzcveti tudi njeno ljubezensko življenje, ko spozna privlačnega Američana Jacka, ki je prav v vsakem pogledu popolno nasprotje Marka. Le ena malenkost jo vrže iz tira, saj v presenetljivem preobratu ugotovi, da je noseča! Da bi bila situacija še bolj zapletena, nikakor ne more z gotovostjo trditi, ali je oče njenega otroka Mark ali Jack.

Kdo je torej oče in katerega snubca bo Bridget na koncu izbrala – če sploh katerega, bomo v naših kinematografih izvedeli 15. septembra!

V nadaljevanju si oglejte video napovednik, ki je vse in še več, kar smo upali, da bo ...

V.J.

Foto: PR

image005.jpg