Prva ločitvena svetovalnica v Sloveniji!

17. 11. 2016 // Lifestyle / Tehnologija

V Big Bangu verjamejo, da zaradi pretirane navezanosti na svoj star mobilnik in preslabega poznavanja prednosti nakupa v prosti prodaji zamudimo številne uporabne ugodnosti. Prav zato so se odločili uvesti prvo 'Ločitveno svetovalnico' v Sloveniji. Gre za domiselno kampanjo, s katero želijo opozoriti na nesmotrnost pretirane navezanosti na svoj mobilnik, izpostaviti prednosti nakupa v prosti prodaji ter vam svetovati pri izbiri novega - boljšega, zmogljivejšega in pametnejšega.

Najboljši modeli brez vezave, a s kupom drugih ugodnosti

Big Bang že vrsto let omogoča nakup najnovejših in najboljših mobilnikov. V njegovih vitrinah najdete vse od vedno modnih iPhonov do vrhunskih telefonov znamk Samsung, Sony, Huawei, LG in drugih. A poleg izjemnih mobilnikov vam pri Big Bangu nudijo tudi številne dodatne ugodnosti:

Prinesi staro, odnesi novo

Izkušeni svetovalci bodo ocenili vaš stari mobilnik, njegovo vrednost pa odšteli ob nakupu novega. Že tu lahko veliko prihranite.

Razrezana cena

Izbran izdelek, ki je na voljo po razrezani ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja! Ker mobilnike uporabljate vsak dan, vse leto in v vseh mogočih situacijah, pogosto prihaja tudi do nezgod: ohišje poči, zaslon se razbije, tipke nehajo delovati, baterija začne nagajati ... Pri Big Bangu lahko svojega novega izbranca za vse omenjene primere tudi zavarujete.

Preden vas prepustijo uživanju z vašim novim mobilnim izbrancem, vam uredijo tudi prenos podatkov in informacij s starega telefona na novega, po potrebi prirežejo SIM kartico na dimenzije novega telefona, namestijo zaščitne folije in stekla ter strokovno svetujejo o funkcijah, možnostih in omejitvah vašega novega telefona.

Vse naštete ugodnosti so vam na voljo brez vezave ali drugih obveznosti.

In kaj o navezanosti na svoj mobilnik pravijo znani obrazi, ki so že obiskali Big Bangovo Ločitveno svetovalnico?

”S svojim telefonom sem neločljiva. Kot blogerka in zaprisežena Instagramerka moram biti nenehno na tekočem in objavljati vedno aktualno in zanimivo vsebino. Vem pa tudi kdaj je nujen odklop, ” je povedala Tjaša Kokalj, manekenka in blogerka z več kot trideset tisoč sledilci.

Jana Koteska je povedala, da telefoni z vedno boljšimi funkcijami in naprednimi aplikacijami postajajo za mlade ustvarjalce kot je sama zelo pomembna orodja za ustvarjanje. Zmogljivost in zmožnost naprave sta pri tem pomembna. Zato je povedala, da tudi sama rada menja stare naprave z novejšimi, ki ji omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Zlatko je povedal, da je mobilna tehnologija močno spremenila tudi svet glasbe - predvsem način ustvarjanja in širjenja glasbe, ”Ko dobim prvi demo posnetek nove glasbene podlage, si jo snamem na telefon in že takoj začnem ustvarjati. Se pa tehnologija tako hitro spreminja, da s starim telefonom preprosto ne moreš početi vsega, kar nove aplikacije omogočajo.” Zlatko je še povedal, da velikokrat menja telefone še pred iztekom vezave. Na vprašanje, ali bi izkoristil Big Bangovo ugodnost in prinesel svoj star telefon ter kupil novega po ugodnejši ceni, je takoj pritrdil.

Simpatična TV voditeljica Ota Roš je kot mlada mamica povedala, da so ob majhnem otroku običajne oblike druženja kot je kavica s prijatelji, organizacijsko zahtevnejše, zato so aplikacije za pogovore tudi super način, da lahko ostaneš v stiku z ljudmi, ki so ti blizu.

Špela Reš, psihologinja in svetovalka iz organizacije Logout je povedala, da je tehnologija olajšala veliko aspektov v našem vsakdanjem življenju, ampak da jo moramo uporabljati zmerno in poskrbeti tudi za občasen odklop.

V. J.

Foto: Big Bang

1.jpg