Havaianas debi na modni pisti newyorškega tedna mode

15. 9. 2018 // Moda / Modne piste

Priljubljeni oblikovalec Dion Lee je v newyorškem Sohu, ob predstavitvi nove kolekcije, na modno pisto poslal tri modele Havaianas, ki se odlično podajo kosom njegove prihajajoče spomladanske kolekcije.

Dion je za Havaianas debi na modni pisti izbral 3 priljubljene modele Top Havaianas kolekcije - Top White, Top Black in Top Navy. Zadnji modni trendi, ki prihajajo s strani priljubljenih dizajnerskih imen, sledijo trendu kombinacije udobja in enostavnosti, s katerimi uspešno spajajo sodobne modne smernice s potrebami modernega potrošnika.

Brazilska blagovna znamka Havaianas je sinonim za udobje, kakovost, poletno brezskrbnost in svobodnjaško miselnost, ki iz leta v leto s svojo ponudbo navdušuje ljubitelje mode. Blagovna znamka je prisotna v več kot 100 državah po vsem svetu in vsako leto na tržišče pošlje 400 novih modelov. Japonke Havaianas so nastale leta 1962 in ponesle brazilski duh širom sveta. Odlikuje jih podplat iz gume, sodobni dizajni polni radosti in optimizma. Havainas simbolizira udobje, srečo in svobodo v najbolj enostavni in spontani obliki, ki se prilega vsakemu stopalu.

Vsi modeli so na voljo v spletni trgovini www.havaianas.com.

V. J,

Foto: Havaianas

havaianas_top_4.jpgdion_lee_havaianas_2.jpg