Grubić Design: nakit, ki je prepričal Josipo Lisac

7. 12. 2016 // Moda / Novosti

Prejšnji teden je v restavraciji DiVino v Ljubljani potekala predstavitev nakita Grubić Design, ki ga Sloveniji zastopa Divaviva Barbara Kravanja.

Divaviva je vozlišče, ki je namenjeno vsem tistim, ki jih zanima lep, dober ter z osebnostjo odmerjen in s priložnostjo usklajen videz. Divavivo oblikuje Barbara Kravanja; v njen okvir prepleta svojo naklonjenost do lepega z bogatimi izkušnjami na področju ličenja in stiliranja ter zastopstvom izbranih blagovnih znamk na področju modnih dodatkov. Barbara Kravanja je s svojo Divavivo ekskluzivna zastopnica nakita Grubić Design v Sloveniji.

Več o nakitu Grubić Design

Mladen Grubić je začel modne privržence s svojim nakitom navduševati že konec 80. let, po 30 letih je svoj sloves razširil tudi na zahtevna mednarodna modna prizorišča. V kreativnih procesih se mu je pridružil sin Peter, s katerim skupaj ustvarjata opus Grubić Design. Ta nagovarja tako dame kot gospode s širokim razpoloženjskim razponom; od ulične mode do glam ekstravagance. Njune mojstrovine, ki se nemalokrat spogledujejo z umetniškimi deli, so postali pravi objekti poželenja modnih urednikov, kreatorjev modnih revij, stilistov, modnih blogerjev ter modnih navdušencev. In kot prva med njimi se vpisuje Josipa Lisac, velika glasbena diva in nepogrešljiva modna ikona.

V nadaljevanju preverite kolekcijo nakita Grubić Design, ki je kot nalašč za popestritev prazničnih stajlingov ...

V. J.

Foto: Divaviva

grubiu_design_07.jpggrubiu_design_03.jpg