Laceup: nova slovenska blagovna znamka trendovskih vezalk

11. 2. 2017 // Moda / Novosti

Tutu krilca, bodiji, pudrasti odtenki, baletni copati in satenasti trakovi so bili navdih marsikateremu modnemu oblikovalcu pri oblikovanju letošnjih pomladanskih kolekcij. Romantično, nežno, a hkrati drzno baletno eleganco so posvojile že prav vse trend seterke.

Snovalci slovenske blagovne znamke Laceup so letošnje prihajajoče trende potihem napovedovali že leto prej in tako v 2016 pričeli z razvojem, jeseni pa na domači trg lansirali zdaj že prodajno uspešnico na otip satenastih vezalk pod polnim imenom Laceup Shoe Accessories. Blagovna znamka je trenutno prisotna na 19 premium modnih prodajnih mestih v Sloveniji, na Hrvaškem, Srbiji, BiH in Črni gori ter na spletnem naslovu www.laceup.eu. To jesen je v načrtu preboj tudi na zahteven in za naše razmere velik italijanski trg. Za 7,9 evra lahko v svojo obutev - allstarke, oxfordke, superge, bulerje, ... - napeljete kanček živahnosti, barvitosti in elegance, ali pa z njimi okrasite svoje poletne sandale in jim tako dodate baletni pridih. Možnosti je nešteto, naj domišljija naredi svoje ...

Vezalke so na voljo v štirih različnih dolžinah, ki so primerne za vse tipe čevljev, prav tako pa so na voljo v izbranih barvnih trendovskih odtenkih. Zaključki vezalk omogočajo enostavno napeljevanje v obutev, material pa zagotavlja, da se vezalke ne odvezujejo. Atraktivne pa niso samo vezalke, pač pa tudi sama embalaža. Vsak par vezalk prejmete v prozorni epruveti z aluminijastim pokrovčkom, zato so odlična ideja za trendovsko (valentinovo?) darilo, ki ga bo vesela vsaka modna navdušenka.

Vezalke Laceup so v Sloveniji na voljo v spletni trgovini: www.laceup.eu, v Galeriji Emporium, Emporium v BTC, XYZ Citypark, XYZ Studio Citycenter Celje, XYZ na Miklošičevi v Ljubljani, Maxi – oddelek obutve in dodatkov, Aveniji mode Šiška, Modni hiši Maribor, Modiani v Celju (Spar), Modiani v Kopru in Modiani v Portorožu.

V. J.

Foto: Laceup

dsc_0694.jpglaceup_2-1.jpg