Nova kolekcija Wigglesteps nogavic nam že kuka izpod hlačnic

2. 10. 2019 // Moda / Novosti

esen brez barvitih nogavic Wigglesteps? Ne bo šlo. Nova jesenska kolekcija namreč prinaša več kot 100 novih »statement« motivov, ki jih letošnjo jesen v skladu z najnovejšimi modnimi trendi krasijo tudi živalski vzorci.

Wigglesteps je nemška blagovna znamka, kot nalašč za ljudi, ki ljubijo izvirnost in jih ni strah pokazati malo drznosti. Nogavičke niso najboljša izbira za vsakdanjo popestritev vaših outfitov samo zaradi svojih motivov, navdušuje nas tudi njihova izdelava, saj so narejene iz edinstvene, patentirane, okolju prijazne tehnologije. Notranjost nogavic je iz organskega bombaža, še posebej primerne pa so za tiste, ki imajo težave s potenjem stopal. Zračen material z membranami preprečuje potenje, uravnava vlago stopala in s tem hlajenje ter segrevanje. Fini, skoraj nevidni šivi omogočajo popolno udobje.

Če si radi ustvarjate svoj stil in želite biti v koraku z modnimi trendi, ali pa si preprosto polepšati vsakdan z zabavnimi in odbitimi motivi na nogavicah, potem preverite ponudbo v spletni trgovini Wigglesteps ali na številnih prodajnih mestih po Sloveniji.

V. J.

Foto: Wigglesteps

1.jpg2.jpg