Poročni salon White Couture v slovenski prostor prinaša poročno svežino

28. 11. 2015 // Moda / Novosti

Poročni salon White Couture na Koželjevi ulici 4 v Ljubljani v slovenski prostor prinaša poročno svežino in prelep ambient, v katerem se bo vsaka bodoča nevesta počutila kot prava princeska. V dvonadstropnem raju za neveste in ženine vas bo pričakalo strokovno osebje z večletnimi izkušnjami na področju organizacije porok in dela z bodočimi nevestami.

Poleg sanjskega ambienta, prinaša poročni salon White Couture tudi novo svetovno priznano znamko razkošnih poročnih oblek Pronovias iz Španije, linijo White one. V poročnem izboru pa boste našli še obleke drugih vodilnih znamk iz Pariza, kot je Miss Kelly, Divina Sposa, Kelly star, Miss Paris in druge.

V poročnem salonu White Couture sledijo željam, da pripeljejo svetovne poročne smernice na slovenski trg, zato dajo velik poudarek osebnem svetovanju, saj so prepričani, da bodo bodočim nevestam s svojimi idejami, večletnimi izkušnjami ter pozitivno energijo svetovali in pomagali, da bodo zagotovo našle vse tisto, kar si želijo. Za neveste, ki si želijo obleko po svojem okusu, in bo le-ta ostala v njihovi omari ali skrinji, ter čakala na morebitno naslednico, pa bo poskrbela modna šivilja. Skupaj z nevestinimi željami bo izdelala obleko po naročilu. Prav tako bo poskrbela za vso dodatno ponudbo od kravat ali metuljčkov za ženine, sinove, oblekic za hčerke, družice ipd. Ponudba poročnega salona ne zajema le poročnih oblek, ampak tudi svečane obleke, bogato ponudbo ročno izdelanega, unikatnega poročnega nakita, poročnih vabil in ostale tiskovine in da neveste ne bodo na svoj sanjski dan pepelke, tudi veliko izbiro poročnih čevljev. Čevlje si bodo neveste lahko oblikovale same, po svojih željah in idejah.

Za bodoče mladoporočence pa pripravljajo še eno novost - Poročne delavnice ali seminarje. Na delavnice bodo vabljeni vsi zaročeni pari ter tudi tisti, ki ta korak še načrtujejo. Delavnice bodo potekale v sproščenem ambientu in bodočim ženinom ter nevestam ponudili usmeritve na pravo pot poročnih priprav, da bo tisti usodni dan, dan DA, potekal brez zapletov. Delavnice bodo pravi naslov za prijetno druženje ter izmenjavo mnenj in idej, ustvarjene so, da olajšajo priprave in ponudijo odgovore na vprašanja, ki si jih zastavlja vsak par, ki je pred poroko.

White Couture poročni salon je pravi naslov za vse tiste, ki si želite drugačne in edinstvene izkušnje, ki vas bo popeljala do najlepšega dneva v življenju.

uvodna_1.jpg1.jpg