Lidl Slovenija z novo blagovno znamko "Naše nam paše" povezuje tradicijo in trende

21. 10. 2018 // Scena / Dogodki

V Lidlu Slovenija so predstavili novo trgovsko blagovno znamko Naše nam paše, ki s skrbnim izborom izdelkov lokalne proizvodnje gradi most med slovensko tradicijo in sodobnimi kulinaričnimi smernicami.

Znamka združuje približno 50 izdelkov, ki se jih spominjamo oziroma jih prepoznavamo kot pristne domače. Nabor izdelkov bo navdušil tudi najzahtevnejše gurmane, obenem pa v Lidlu Slovenija obljubljajo, da se bo nabor izdelkov v znamki v prihodnje še povečeval

Lidl Slovenija že vrsto let posebno pozornost namenja slovenskim dobaviteljem, podpori njihovemu razvoju ter spoštovanju lokalnega okolja, potrošnika in družbe kot celote. Del teh prizadevanj je tudi projekt Lidlova lojtr'ca domačih, katerega namen je spodbuditi male podjetnike, da svoje butične izdelke predstavijo celotni Sloveniji ter pridobijo pomembna znanja in izkušnje, ki jih definira zahtevno tržišče. Ker so izdelki z Lojtr'ce domačih med Lidlovimi kupci izredno priljubljeni, pozornost do domačega, lokalnega pa vedno večja, se je v Lidlu Slovenija rodila tudi želja po novi lastni blagovni znamki, ki bi slovensko kulinarično tradicijo postavila v samo središče.

Znamka Naše nam paše obsega približno 50 izdelkov, ki jih odslej najdete v vseh Lidlovih trgovinah v Sloveniji. Odlikuje jo skrben izbor lokalnih, preverjenih dobaviteljev, v sodelovanju s katerimi so v Lidlu Slovenija posebej za to znamko nekatere tradicionalne recepture tudi prilagodili oziroma nadgradili skladno s sodobnimi trendi.

»Družina izdelkov Naše nam paše bo postopno rasla. Vsi izdelki pa bodo ohranili zavezo domači, slovenski proizvodnji. Velik poudarek namenjamo tudi lokalnim surovinam, tradicionalnim načinom pridelave in predelave. Še posebej velja izpostaviti bogat nabor svežega mesa, ki se lahko pohvali s 100% slovenskim poreklom, ter pester izbor mesnin in sladkih izdelkov,« poudarja Rok Gabrovšek, nabavnik prehranskih izdelkov v podjetju Lidl Slovenija.

V. J.

Foto: Lidl Slovenija

izbor_nekaterih_izdelkov_blagovne_znamke_nas_e_nam_pas_e.jpgIzdelaki znamke Naše nam paše.na_posebnem_dogodku_je_lidl_slovenija_predstavil_novo_blagovno_znamko.jpgNova Lidlova znamka se predstavi.