Nakupovalna hiša Ikona je z večernim modnim druženjem začela dve akciji

18. 11. 2016 // Scena / Dogodki

Nakupovalna hiša Ikona je sinoči z ekskluzivnim modnim druženjem začela dve akciji: "zbor najboljše oblečene stranke nakupovalne hiše Ikona” in “Dobrodelno zbiranje novoletnih okraskov”. Povabljeni so si v spoščenem vzdušju imeli priložnost ogledati oblačila novih blagovnih znamk EA7 in Nude ter preostalih kolekcij aktualne sezone. Hkrati so bili obiskovalci priča predaji novoletnega okraska, ki ga je pevec skupine Rok’n’band, Rok Ferengja, daroval za dobrodelno zbiralno akcijo, katere izkupiček bo v celoti šel za otroke socialno ogroženih družin. Ikona ima sedaj na voljo tudi novo storitev - personal shopper, katerega svetovanje so lahko med prvimi koristili gostje na dogodku. Za posebno glasbeno izkušnjo na dogodku je poskrbel saksofonist Tomaž Nedoh, ki je dodatno popestril celotno nakupovalno doživetje.

Izbor najboljše oblečene stranke nakupovalne hiše Ikona

Izbor bo potekal med 17. 11. 2016 in 15. 12. 2016. Vsak, ki v nakupovalni hiši Ikona opravi nakup vsaj enega modnega kosa iz nove kolekcije, se ima možnost, oblečen v svoja nova oblačila, fotografirati s fotoaparatom FUJIFILM INSTAX MINI 8. Stranka, ki se odloči fotografijo pustiti v Ikoni, sodeluje v “Izboru za najboljše oblečeno stranko nakupovalne hiše Ikona”. Izbor se bo zaključil s sklepnim modnim dogodkom, 15. 12. 2016, v nakupovalni hiši Ikona, kjer bo strokovna žirija razglasila zmagovalca. Najboljše oblečena stranka bo prejela bon podjetja VM5 d.o.o. za nakup v nakupovalni hiši Ikona v skupnem znesku 150 eur.

Dobrodelno zbiranje novoletnih okraskov

V nakupovalni hiši Ikona so se odločili, da začnejo letos s posebno dobrodelno akcijo. K sodelovanju so povabili znane slovence iz različnih področij, ki bodo za Ikono darovali svoj novoletni okrasek ali pa bodo podpisali cerfitikat, ki bo priložen Ikoninemu novoletnemu okrasku. Zbiranje novoletnih okraskov bo potekalo do decembrskih praznikov, zaključilo pa se bo z dobrodelno dražbo, na kateri bodo obiskovalci lahko kupili okrasek znanega Slovenca. Izkupiček od dražbe bo v celoti namenjen za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin, ki si ne morejo privoščiti dostojnega praznovanja decembrskih praznikov.

Nova storitev - Personal Shopper

Ikona ponuja vsem svojim strankam priložnost, da jim pri nakupovanju oblačil, obutve, modnih dodatkov, parfumov in kozmetike strokovno svetuje njihov personal shopper. Storitev lahko koristijo vsi, ki se nanjo predhodno naročijo v Ikoni ali po telefonu +386 5 934 28 06 , +386 5 934 28 00.

Foto: Robert Ribič

dsc_0452.jpgdsc_0222.jpg