Paradox after New York party

31. 5. 2018 // Scena / Dogodki

Znamka SUSNYARA je včeraj zvečer v hotelu InterContinental Ljubljana proslavila uspeh razstave v New Yorku in predstavila ekskluzivno sodelovanje s Phillip Morris.

Po uspešno izpeljanem dogodku v New Yorku je znamka SUSNYARA delček ameriške metropole s seboj prinesla tudi na domača tla in v družbi najbližjih proslavila uspeh modne razstave Paradox. Ekskluzivna zabava se je v pravem newyorškem duhu odvila med oblaki, v hotelu InterContinental Ljubljana, ki se v tem času z različnimi aktivnostmi izjemno zavzema za ozaveščanje o trajnostnem delovanju in pomembnosti ohranjanja čebel. To se odlično povezuje s trajnostno naravnanostjo znamke SUSNYARA in kolekcijo Paradox, ki jo med drugim odlikujejo tudi medeni barvni toni.

V sklopu zabave je znamka SUSNYARA predstavila novo, ekskluzivno sodelovanje s Philip Morris in unikatni ovitek IQOS, ki ga je oblikovala Nina Šušnjara in ki jeseni prinaša unikatno kolekcijo ovitkov za naprave IQOS. Na zabavi je bilo mogoče zaslediti številne znane obraze, med katerimi so bile tudi Nina Pušlar, Špela Grošelj in Hannah Mancini. Več pa v galeriji v nadaljevanju!

V. J.

Foto: foto: Miran Juršič

image1-4.jpegk2b0119.jpg