Predstavitev luksuznih znamk (nude) in Amouage z Lorello Flego

23. 11. 2016 // Scena / Dogodki

Nedavno smo se v modni hiši Ikona v Ljubljani mudili na predstavitvi znamk (nude) in Amouage, ki združujeta ljubezen do umetnosti ter ponujata vstop v svet udobja in kakovosti.

Ljubljanska Ikona ponuja ekskuzivne blagovne znamke, ki krojijo zgodovino mode po vsem svetu, hkrati ostajajo zelo dostopne in so narejene iz prefinjenih materialov. Takšna je tudi znamka Nude; že samo ime odraža čistost in enostavnost, kar se vidi v vsakem posameznem kosu, ki je marsikdaj ukraden iz moške garderobe, vendar polepšan z ženstvenimi elementi, kot so volančki. Kolekcija je preprosta, vendar razgibana, sodobna in eklektična, mišljena za dnevno uporabo in žensko, ki želi biti svobodna, nonšalantna. Rdeča nit so kovinski dodatki, ki celoti podarijo zelo zanimv lesk; barve so lahko ženstvene, kot je denimo rdeča, ali povsem zimske, torej temno modra, črna, siva, bela. Lahkotnost in želja po pleteninah, ki te objamejo, je pozimi že skoraj nujno zlo. Med materiali prevladujejo žamet, saten, žakard, vse pa deluje nekoliko vintage in pristno, saj sodobna ženska ve, kaj hoče, vendar ni žrtev mode in ji slepo tudi ne sledi.

Ikona Art Perfumery je to jesen bogatejša za novo linijo dišav znamke Amouage. Luksuzne dišave izvirajo iz Omana, katere je razvil Sultan Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said leta 1983. Z razvojem dišav je želel ponovno oživeti starodavno umetnost parfumerije, kar se močno občuti v široki izbiri dišav, ki dosega kar 35 različnih vonjav. Dišave vsebujejo tradicionalne sestavine, prav takšne, kot so jih uporabljali že v srednjem veku. Znamka stremi k izdelavi povsem unikatnih in visoko kvalitetnih dišav, z luksuznimi in redkimi sestavinami iz celega sveta. Parfumska hiša ne sledi trendom, temveč jih postavlja. Amouage je stil življenja in je namenjen vsem tistim, ki samozavestno izstopajo iz množice, si želijo nositi nekaj posebnega, drugačnega ali nenavadnega in obenem cenijo umetnost parfumerije.

V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli na predstavitvi v ljubljanski Ikoni in kateri stajlingi iz jesenskega kataloga znamke (nude) so nam najbolj všeč ...

V. J.

Foto: Robert Ribič & Ikona

screen_shot_2016-11-21_at_19_40_39.jpgscreen_shot_2016-11-21_at_19_40_30.jpg