Spektakularna modna ura v Cityparku

13. 2. 2016 // Scena / Dogodki

Slavnostni večer se je odvijal v slogu modne ure, ki je obiskovalce pospremila v svet različnih blagovnih znamk. Kazalci so se zavrteli, zvok ure je naznanil, da je čas za spektakularen dogodek ob praznovanju 14. rojstnega dne. Pester program je začinila modna predstava pod taktirko igralca Jerneja Kuntnerja v vlogi režiserja in komika Ranka Babiča v vlogi asistenta režije. Z izvirnostjo in spontanostjo sta ustvarila prijetno vzdušje in obiskovalcem na svojevrsten način predstavila modne izhode.

Svoj trenutek v soju odrskih žarometov je doživelo tudi lepo število gledalcev, ki sta jih nepričakovano povabila na oder. V vlogi voditeljic sta se izkazali Tjaša Železnik in Saša Pavlin Stošič, poleg njiju so v spektaklu sodelovali še David Urankar, Ula Furlan, Tara Zupančič, Lorella Flego, Trkaj, Regina in Katarina Habe.

Modno revijo je v živo spremljal Rok Golob z zasedbo, ilustrator Mitja Bokun pa je poskrbel za pravo pašo za oči – za vsak modni izhod je namreč narisal unikatno uro. Po njegovi zaslugi so modne ure oživele in gledalce popeljale v slikovit svet blagovnih znamk, ki jih ponuja naše največje nakupovalno središče. Veliko navdušenja je požela tudi spektakularna vizualna animacija, zaradi katere je bil dogodek še bolj poseben in edinstven. Plesalci in igralci so se prepustili igri komunikacije z ekrani, ki je na duhovit način zabavala obiskovalce.

Bilo je modno, čarobno in zabavno. Cityparkov modni spektakel se je zaključil na najbolj primeren način – ob zvokih večnega hita Čas skupine Dan D.

Foto: PR

city.jpgDirektor Cityparka Toni Pugelj, Nejc Simsic, Ula Furlan in direktor SES Bostjan Brantusacity2.jpg