Ljudje niso navdušeni, da je Kylie Jenner objavila svojo kolekcijo avtov

12. 7. 2019 // Scena / Estrada

Kylie Jenner je minuli vikend na Instagramu objavila fotografijo, na kateri v neonsko oranžni obleki pozira na enem od svojih jeklenih konjičkov. S fotografijo, v ozadju katere lahko jasno vidimo še preostalo kolekcijo njenih avtomobilov, je razburila javnost, ki trdi, da gre za neokusno prikazovanje bogastva.

Kylie, ki je ena izmed najmlajših miljarderk, je znana po tem, da rada zapravlja svoj denar za odštekane stvari, kot je na primer mini Lamborghini, ki ga je podarila svoji hčerkici Stormi. Zvezdnica pa ne ostaja le pri miniaturnih različicah, saj si s tolikšnimi ničlami na računu lahko privošči tudi avtomobile za odrasle. Tako ima v svoji zbirki šest luksuznih avtomobilov, vključujoč dva Range Roverja, Rolls Roycea, Porscheja, Lamborghinija in Ferrarija. Gre za zavidljivo zbirko, kar gre marsikomu v nos. Medtem, ko so fotografijo nekateri komentirali s "trdo delo se izplača" in "uau, legendarno", se drugi zgražajo, da ljudje na svetu stradajo, ona pa objavlja takšno bogastvo, da naj zvezdnica denar zapravi za kaj drugega in da avti škodujejo naravi.

Čeprav bi zvezdnica lahko reševala svet, je denar vseeno njen in z njim lahko počne kar želi. Sprašujemo pa se tudi ali bi bila javnost tako kritična tudi, če bi na fotografiji poziral moški?

V. J.

Foto: Instagram

screenshot_2019-07-08_at_14_58_41.jpgscreenshot_2019-07-08_at_14_58_09.jpg