Na Twitterju objavljene fotografije noseče Kylie Jenner

28. 12. 2017 // Scena / Estrada

Čeprav smo bili prepričani, da bo Kardashian/Jenner božična čestitka na 25. decembra vključevala tudi nosečo Kylie Jenner, je 20-letna lepotna mogulka izostala tudi od tega fotografiranja.

V medijih že od septembra krožijo novice, da je zvezdnica noseča, nihče pa resnično ne ve, kaj se dogaja. Te dni je X17 na Twitterju objavila zrnaste fotografije z rojstnodnevne zabave, ki jo je Kylie septembra organizirala za svojo prijateljico Jordyn Woods. Dogodek se je odvijal v domu Willa in Jade Pinkett-Smith, Kylie pa na fotografiji deluje noseča. Čeprav to niso uradne fotografije, mnogi ugibajo, če se je zvezdnica zaradi nosečnosti izognila fotografiranju za družinske božične portrete.

Medtem, ko čakamo na Kyliein odgovor na objavo 'nosečniških fotografij', lahko občudujemo napet nosečniški trebušček njene sestre Khloe Kardashian, ki je pred dnevi na Instagramu objavila srečno novico - s fantom Tristanom Thompsonom sta v šestem mesecu nosečnosti! Khloe (in morda) Kylie pa nista edini nosečki v družini Kardashian/Jenner, saj tudi Kim Kim Kardashian West konec decembra oziroma januarja pričakuje tretjega otroka, ki ji ga bo rodila nadomestna mati. Jim lahko sploh še uspete slediti?!

V. J.

Foto: Harpersbazaar, Nylon

1.jpg2.jpg