25 let skupine Big Foot Mama

20. 7. 2015 // Scena / Napovednik

Skupina Big Foot Mama letos praznuje častitljivih 25 let delovanja! Gre za zavidljivo dobo med glasbenimi izvajalci v slovenskem prostoru. V 25. letih se je nabralo 7 studjskih albumov, 23 radijskih singlov, 19 videospotov, celovečerni dokumentarni film Tist' dan v tednu, prek 1000 koncertov, v vsem tem času pa so Bigfooti ostali ena najpopularnejših domačih glasbenih skupin! Praznovanje obletnice, naslovljeno LET 25, se je začelo v soboto, 30. maja, z ekskluzivnim klubskim koncertom v Berlinu - mestu snemanja zadnjega albuma Izhod. Tam so fantje obelodanili svoje načrte za praznovanje, ki bo potekalo vse do jeseni.

JUBILEJNI DVOJNI GREATEST HITS

Big Foot Mama bo častitljivo obletnico, kot se to za jubilej spodobi, obeležila z dvojno zbirko največjih uspešnic 1990-2015, ki bo izšla pri Nika Records in med katerimi ne bodo manjkale zimzelene skladbe, kot so Nisem več s tabo, Led s severa, Oklep, Črn tulipan, Neki sladkega, Rola se, Užitek na replay, Mala nimfomanka, Nor sigurno ne, Garbič ...

LET 25, HALA TIVOLI – 2. OKTOBRA!

Višek bo praznovanje Let 25 doseglo 2. oktobra z velikim koncertom v ljubljanski Hali Tivoli, kjer se bodo Bigfootom pridružili številni glasbeni prijatelji, ki so v vseh teh letih z njimi sodelovali v takšni ali drugačni obliki. Kdo vse bo tam, bo znano kmalu.

PR

bfm.jpeg