Bella Hadid oblekla 'it' majico tega poletja

30. 6. 2018 // Scena / Style report

Najbolj popularen logotip ta hip prihaja iz luksuzne modne hiše Fendi, za njegovo popularnost pa se znamka lahko zahvali številnim zvezdnicam, ki se ta trenutek ne ločijo od kosov, posutih s Fendijevim logotipom iz 90. let.

Kylie Jenner, Kim Kardashian, sestri Hadid, Nicki Minaj in ostale zvezdnice ta trenutek prisegajo na en in edini Fendijev logotip. Modna znamka pa ne navdušuje oziroma preseneča le s koši za smeti z njihovimi logotipi (v lasti jih ima Kim Kardashian), ampak so to sezono presenetili tudi z otroškim vozičkom, oprijetimi oblekami, kostimi, bomberji in mikro torbicami, ki jih krasi njihov prepoznavni potisk v črno-bež oziroma oranžkastem odtenku. Gre za kaspulno kolekcijo, ki se je na spletni strani Net-a-Porter prodala takorekoč čez noč.

Tukaj preverite, katere zvezdnice to poletje prisegajo na Fendi kose, v nadaljevanju pa preverite še najnovejši stajling Belle Hadid, ki je popularno Fendijevo majico skombinirala s kratkimi kavbojkami iz džinsa in ustvarila popoln 'casual' videz.

V. J.

Foto: Harpersbazaar

screen_shot_2018-06-27_at_12_31_23.jpg1.jpg