Kaj so oblekli obiskovalci prvega dne jesenske edicije #LJFW?

6. 11. 2018 // Scena / Style report

Ideje stkejo ustvarjalnost, ustvarjalnost rodi modo, moda da slog in osebno zadovoljstvo. In prav jesenska otvoritev edicije LJFW je bila ta dan prizorišče vseh: tistih, ki ustvarjajo in tistih, ki ljubijo modo. Dogodek je že zdavnaj prerasel slovenske okvirje in že nekaj zadnjih edicij uspešno sodeluje tudi z mednarodno priznanimi oblikovalci in modnimi ustvarjalci izven naših meja.

Tokratna jesenska modna pripoved je številne obiskovalce, med njimi so bila poleg modnih urednic in urednikov ter številnih modnih infulenserk, tudi znana imena slovenske scene, kot na primer ​Nuška Drašček​, ​Maja Ferme​, ​Ula Furlan​, ​Lara Komar, ​Tone Fornezzi Tof​, ​Regina, Lorella Flego, Miha Kavčič​, ​David Urankar in Filip Kržišnik, popeljala v najrazličnejše barve, linije in kroje, zato se je našlo za vsak okus nekaj.

Dogodek je otvorila spektakularna modna revija ​Matee Benedeti, ki je v Sloveniji pionirka trajnostnega ustvarjanja. Predstavila se je s prestižno in s cenovno bolj dostopno linijo ter tudi z moško modo. Poleg nje se je prvi dan predstavilo še 13 modnih oblikovalcev.

V nadaljevanju preverite dovršene outfite obiskovalcev prvega dne #LJFW, tukaj pa spremljajte nove in že dobro poznane domače in tuje modne kreatorje, ki skrbijo, da je modno dogajanje na naših tleh vedno karseda živahno.

V. J.

Foto: Pino Gašperšič, Kristijan Svab

3.jpg2.jpg