Top stil z drugega dne #LJFW

8. 11. 2018 // Scena / Style report

Drugi dan Ljubljanskega tedna mode je minil v znamenju mladih talentov, natečaja bele srajce in glasbe, saj je pevka Raiven premierno, v živo, predstavila svojo novo skladbo. Modni oblikovalci pa so s predstavljenimi kolekcijami poskrbeli za zadovoljne obiskovalce.

V središču pozornosti drugega dne jesenske edicije LJFW, je bila tokrat bela srajca, ki je najbolj nepogrešljiv modni kos in osnova vsake ženske in moške garderobe. Kot navdih je služila istoimenskemu natečaju, ki je potekal v sodelovanju s trgovino Pentlja Concept Store. Izmed vseh, ki so sprejeli izziv in dali svoji modni domišljiji prosto pot, je strokovna žirija, ki so jo sestavljali Goga Štiftar​, ​Melinda Rebrek​, ​Nina Jagodic​, ​Mimi Antolovič, Den Baruca ​in predstavnik Sensodyne Slovenija​, ta večer izbrala petnajst najbolj izvirnih, ki so se predstavili na modni pisti LJFW. Oglejte si jih tukaj.

V nadaljevanju preverite naš izbor najboljših outfitov obiskovalcev drugega dne #LJFW, tukaj pa preverite sveže kolekcije modnih poznavalcev, ki skrbijo, da je modno dogajanje na naših tleh vedno karseda živahno.

V. J.

Foto: Kristijan Svab

30.jpg1.jpg