Minimellows: ročno izdelani dodatki za dojenčke

9. 1. 2017 // Trendi / Mamin svet

Ajda Rotar Urankar je kot nosečnica svojemu malčku želela le najbolje, ker pa tega ni našla, se je izdelave otroških dodatkov lotila kar sama. Nastale so prisrčne ninice, ki so navdušile tudi njene prijateljice in naključne mimoidoče. Vse skupaj je Ajdo vodilo do odločitve, da unikatne ninice začne prodajati. Pričela je s prodajo na lastni spletni strani, danes pa njene izdelke, nad katerimi so navdušeni predvsem skandinavci, Američani in Slovenci, prodaja tudi v butikih po Sloveniji (v Moji Mali Sobici, v Babadu-ju in v Luškarni), od novega leta dalje pa tudi v trgovini Dunajskega otroškega muzeja.

Minimellows so izjemno mehke, ročno narejene ninice iz certificiranih materialov, ki malčkom pomagajo pri spanju, zaradi močnih kontrastov in teksture pa pripomorejo k razvoju vida in čutenja. Od konkurence se razlikujejo po svoji mehkobi in izredno prijetnih materialih, poleg tega pa v svojih vrstah izstopajo tudi po praktičnosti in unikatnem dizajnu. Zaradi pozicije glavic ninic se malčki lahko nanje uležejo, ne da bi jih motile - prav nasprotno - zaradi rahlo debelejšega trupa ninice je spanec z njimi tako prijeten, da bodo malčki z njimi zaspali z lahkoto.

Dodatki za dojenčke Minimellows (poleg ninic v spletni trgovini najdemo tudi ostale zanimive dodatke) so odlična ideja za darila za tiste, ki nam pomenijo največ - naše male nadobudneže!

V. J.

Foto: Minimellows

paulina_the_cow.jpgaiko-the-bunny.jpg