4 outfiti z najbolj modnimi natikači sezone

18. 6. 2021 // Trendi / Tips & tricks

Na modni sceni zadnjih nekaj let kraljujejo tako imenovani "grdi" trendi. Očetove teniske, pleteni brezrokavniki, mavrični potiski in prešiti plašči so le nekateri trendi, ki so sprva dvigali obrvi, zdaj pa jih modne zvezde naravnost obožujejo. To velja tudi za najbolj modne čevlje za sezono pomlad / poletje 2021.

Robustni sandali so si svojo pot v modni svet začeli utirati nekaj sezon nazaj, ko so ponovno postali modni sandali znamke Teva. Ti so bili navdih za sandale Chanel, ki so spreobrnili modni svet. Kljub temu, da so bili okrašeni z ikoničnimi C-ji in izdelani iz elegantnega boucléja, so vseeno spadali v kategorijo "grd". Lani nas je znamka Dune navdušila s parom najbolje prodajanih sandalov Lockstockk (ki se vračajo tudi letos), natikači Ginza znamke The Row s poudarjenim podplatom pa so postali pravcati statusni simbol.

Približujemo se še enemu veličastnemu poletju, ko bodo tudi največji skeptiki vzljubili "grde" sandale. Prav zato je skrajni čas, da preverimo, kako jih kombinirati tako, da bomo v njih videti čim bolje. V nadaljevanju preverite, kako jih ta hip kombinirajo modne zvezde z Instagrama in preverite tudi, kje dobimo nekatere kose za poustvaritev njihovih nadvse modnih videzov!

V. J.

Foto: Instagram, navedene znamke

eniswardrobe.jpg@eniswardrobeannesophieagp.jpg@annesophieagp