Popolne kavbojke za vašo postavo

27. 3. 2017 // Trendi / Tips & tricks

Kavbojke so eden izmed naših najljubših modnih kosov. Da bomo v njih to pomlad izgledale še posebej dobro, smo se pozanimale, kako lahko z njimi dosežemo videz popolne(jše)ga telesa.

Tukaj je nekaj trikov, kako s kavbojkami poudariti atribute in skriti pomankljivosti spodnjega dela telesa ...

Vsi vemo, da nas temni odtenki naredijo vitkejše. Tako je tudi pri kavbojkah. Če bi želeli poudariti obline, izberite svetel oziroma spran džins, v kolikor pa si želite prikriti kakšen kilogram, posezite po najtemnejših kavbojkah.

Pri nakupu kavbojk imejte v mislih, da se džins z nošenjem raztegne. Včasih je bolje kupiti malce premajhne kavbojke oziroma kavbojke, ki se resnično dobro prilegajo.

Pazite tudi na dolžino kavbojk in imejte v mislih, da daljše kavbojke optično podaljšajo noge. Zmagovalna kombinacija za vse, ki si želite navidezno daljših nog, je vsekakor: visoke pete + kavbojke na zvon.

Pozorni bodite tudi na žepe na zadnjici. Naj bodo postavljeni čimbolj skupaj - široko postavljeni in veliki žepi optično razširijo boke in zadnjico.

Če želite zakriti trebušček, izberite hlače z visokim pasom, ki zravnajo ta del telesa.

V kolikor imate plosko zadnjico in si želite nekaj več oblin, izberite raztegljive kavbojke z velikimi žepi v svetlejših, spranih odtenkih.

Tako, zdaj smo pripravljene na spomladanski 'shopping'! Svoje nove pomladne kavbojke bomo izbrale pri Modiani, kjer od danes naprej poteka akcija - 25% na vse dolge hlače in džins. Super, kajne?

V. J.

Foto: Pinterest

3.jpg1.jpg