Sandali s platformo za “IT” modne kombinacije

17. 5. 2021 // Trendi / Trend report

Sandali s platformo na seznamu najbolj priljubljene poletne obutve vztrajajo že nekaj sezon, letošnje poletje pa so se zavihteli na sam vrh slednjega. Nosila jih bo vsaka navdušena fashionistka, ki želi pokazati, da ve, kako se streže modnim trendom. Ta kos, s katerim boste to poletje lahko poskrbeli za IT modne kombinacije, so v svoje kolekcije vključile tudi prestižne modne hiše, kot so na primer Chanel, Prada in Bottega Veneta. Midve sva nekaj zares lepih in kul modelov sandalov s platformo našli v spletni trgovini Mass. V robustne, a hkrati šik sandale sva se zaljubili v hipu, našli pa jih boste pri priznanih blagovnih znamkah kot so Liu Jo, Replay in Gioseppo.

Te obutve se je sicer prijelo kar nekaj različnih imen, od “chunky” do “dad” sandalov, obenem pa veljajo za nekakšno poletno različico ugly sneakersov. In tako kot pri teh supergah boste verjetno najprej v dvomih, kako se bodo ujemali z vašimi oblačili. Vendar pa je skrb odveč, kajti ko boste v Massu začeli sami brskati po kolekcijah sandal s platformo, boste navdušeni. Trend vas bo v hipu osvojil, in to ne samo zato, ker je moderen, ampak tudi zato, ker je to modno obutev zares enostavno kombinirati z vsemi vrstami oblačil. Lahko jih nosite h krilom, k jeansu, k poletnim oblekam in celo k hlačnim kombinezonom.

Ni pomembno, ali prisegate na bolj športne, casual, ali pa bolj elegantne stajlinge, to so sandali, ki vam bodo prišli prav ob zares različnih priložnostih. V njih vam bo poleg tega tudi udobno, kar je zagotovo koristna informacija, sploh če nameravate v njih preživeti ves dan.

To poletje še posebej izstopajo okrašeni sandali s platformo Le Edo, ki so nekaj posebnega zaradi detajlov. Ti bodo na primer še posebej prišli do izraza, če jih kombinirate s kratkimi jeans hlačami in oversize laneno srajco. To je letos tista IT kombinacija, s katero nikakor ne boste zgrešili.

V. J.

Foto: Mass

liu_jo_3.jpgLiu Jogioseppo.jpgGioseppo