Top 10 meseca: februar 2017

28. 2. 2017 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili novo uredniško kolumno ‘Top 10 meseca’, ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in izpolnjeno življenje.

Tokrat vam predstavljava top 10 izdelkov, ki so naju navdušili februarja in brez katerih preprosto ne moreva več!

Ireninih top 5

Dišeča sveča Yankee Candle

"Ta mesec sem si omislila dišečo svečo Yankee Candle, ki mi je polepšala marsikater sproščujoč večer. Navdušil me je nežen vonj po mehki odeji, ki kar traja in traja."

Koledar iz Babushka Boutique-a

"Med sprehodom po Stari Ljubljani sem odkrila trgovinico s konceptom Babushka Boutique, pravo zakladnico domiselnih daril zase in za najbližje. Domov sem odnesla prikupen koledar, ki sedaj krasi našo otroško sobico."

Moška dišava Baldessarini Cool Force

"Za valentinovo sem svojemu moškemu podarila dišavo Baldessarini Cool Force, ki prevzame z močnim in svežim vonjem."

4D Collagen - nova linija Kozmetike Afrodita

"Ta mesec me je navdušila inovacija iz Kozmetike Afrodita 4D Collagen, ki uspešno gladi nastale težave kože. Temelji na napredni, več-nivojski kolagenski formulaciji z morskim kolagenom in biološko aktivnimi peptidi, ki na površini kože zagotavlja takojšen učinek liftinga, v globljih plasteh kože pa dolgoročno spodbudi tvorbo kolagena."

Krema proti gubam La Prairie

"Na oddelku z lepotnimi izdelki me je navdušila tudi nova kremica proti gubam La Prairie, po uporabi katere je moja koža voljna, sijoča in žametna na otip."

Valentininih top 5

Broška s podpisom slovenske oblikovalke Neže Žehelj

"Pri Fashion.si z veseljem podpiramo lokalne znamke in mlade oblikovalske upe. Broška iz kolekcije Monstera perspektivne umetnice Neže Žehelj je vsekakor eden izmed tistih kosov, ki moji minimalistični garderobi dodajo piko na i."

Planer Happy Stars

"Vstop v novo leto vedno zaznamuje tudi nov planer. V letu 2017 bo to Happy Stars iz Samsara Shop-a - fotogeničen planer za vse sodobne urbane ženske duše. Happy Stars ponuja pregledno vsebino za dnevne zapiske za obdobje 18 mesecev, od januarja 2017 do junija 2018, koledarček za rojstne dneve in prostor za ideje in (za)misli. Vsak teden se v njem skriva tudi citat navdihujoče in razveseljujoče vsebine. Happy misli za happy življenje!"

'Baletne' vezalke Laceup

"Konec februarja sem iz omare potegnila svoje allstarke in jih za sprehod med tulipani na tržnici okrasila z rožnatimi 'baletnimi' vezalkami Laceup, ki sem jih našla v Modiani. Čudovite, kajne?"

Svetilka Little Lovely Light Box iz Babushka Boutique-a

"Kot ljubiteljica vsega lepega in navdušena uporabnica Instagrama, se ta mesec nisem mogla upreti svetilki Little Lovely Light Box iz Babushka Boutique-a. Gre za minimalistično svetilko, ki lahko s proloženimi črkami in simboli sporoča marsikaj. Sama jo naravnost obožujem in neprestano spreminjam napise na njej."

Joico nega za lase

"Že nekaj časa nazaj sem se odločila, da svojih naravno svetlih las ne bom več barvala na temno rjavo. Lase sem zato drastično posvetlila in jih s tem tudi drastično uničila. Sedaj pri negi uporabljam izdelke Joico in moram reči, da se je tekstura mojih las že v enem mesecu zelo izboljšala."

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger, Irena Lušičić, Valentina Jarc

1.jpgimg_5210-3.jpgDišeča sveča Yankee Candle
afrodita, joico, laceup, modiana, yankee candle, samsara