Top 10 meseca: november 2016

25. 11. 2016 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili novo uredniško kolumno ‘Top 10 meseca’, ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in barvito življenje.

Tokrat vam predstavljava deset top izdelkov, ki so naju navdušili v novembru in brez katerih preprosto ne moreva več!

Ireninih top 5

Laserski odstranjevalec dlačic Philips Lumea Prestige

"Ta mesec me je navdušila Lumea Prestige, najnovejši Philipsov laserski odstranjevalec dlak, ki poskrbi za svilnato gladko kožo v udobju doma."

Masaža za dojenčke

"Novembra sem se posvečala svojemu drugorojencu. Udeležila sva se tudi tečaja Masaže za dojenčke, kjer sva se naučila, kako z dotikom ohranjati in poglabljati najino vez."

Nedrček Yummi Apparel

"Ta mesec sem se pridružila #Yummibabe plemenu, saj me je prepričal čudovit, a hkrati nadvse udoben in mehak nedrček slovenske modne znamke Yummi Apparel."

Kay's ovitek

"Ta mesec sem svoj pametni telefon zaščitila s trendi ovitkom Kay's. Gre za novo znamko, ki sledi svetovnim trendom in za katero stoji ambiciozna Slovenka španskih korenin. Za svoj prvi Kay's ovitek sem izbrala roza marmor, vsekakor pa si bom omislila še kakšnega, saj so mi všeč dobesedno vsi ovitki iz nove kolekcije."

Plašč Marx

"November je prinesel nižje temperature, pred katerimi me je obranil eleganten črn plašč modne znamke Marx."

Valentininih top 5

Clarinsov Detox Booster

"S Clarinsovim Detox Boosterjem svojo kožo osvežim in razstrupim, ko je to potrebno. Že nekaj kapljic, ki jih dodam običajni kremi za obraz, je dovolj, da moja koža zasije tudi v turobnih jesenskih dneh."

Škornji Mass

"Z motorističnimi škornji, ki sem jih našla na Massovih prodajnih policah, sem končno kos muhastemu jesenskemu vremenu."

Naravno milo in balzam The Good Mood Cosmetics

"Ta mesec sem odkrila naravno in ročno izdelano slovensko kozmetiko The Good Mood Cosmetics. Milo z vonjem po sivki in balzam za ustnice z vonjem po vaniliji sta me prevzela tako z nežno aromo kot tudi z estetsko embalažo."

Kolekcija (nude)

"V modni hiši Ikona so ta mesec predstavili najnovejšo kolekcijo italijanske znamke (nude), ki me je navdušila s kakovostnimi materiali in trendovskimi 'oversized' silhuetami."

Torbica Juno znamke Max & Co.

"Na predstavitvi torbic Juno v ljubljanski trgovini Max & Co. sem se zaljubila v polkrožno črno lepotico, ki me s srebrnimi detajli spominja na obraz ljubkega robota. Gre za klasiko na sodoben način, ki se poda takorekoč na vsak stil."

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger

naslovka.jpglumea.jpegPhilips Lumea Prestige
mass, philips, ikona, maxandco, marx, liliinroza