Kaj sporočamo s svojo frizuro?

19. 8. 2020 // Lepota / Frizure

Če se odločate za nov stil pričeske, ne izbirajte le med trendi, ampak pomislite tudi na to, kaj izbrana pričeska sporoča o vas. Si želite pozornosti ali ste raje skriti v ozadju? Bi bili radi videti seksi, ali vam je pomembno le, da je frizura karseda funkcionalna? Pa poglejmo, kaj lahko sporočamo s svojim izborom frizure ...

Včasih se ne zavedamo, da s pričesko povemo veliko o sebi ...

Če nosite sproščeno razmršeno figo, bodo ljudje mislili, da ste sproščene narave. V kolikor si date s figo nekaj več opravka, boste delovale urejene in dale vedeti, da se rade ukvarjate s svojim izgledom.

S pravim izborom pričeske lahko poudarite svoje vrline, kot so na primer izražene ličnice, in skrijete pomankljivosti. S frufrujem lahko lepo zakrijemo visoko čelo in poudarimo oči.

Lasje veliko povedo o zdravju osebe. Če ne živite zdravo, se to opazi na suhih, lomljivih in redkih laseh.

Stil pričeske sporoča tudi, kako seksi je oseba, ki jo nosi. Natupirane frizure, zalizani konjski repi in moker videz las so videti zelo privlačno. Se strinjate?

Izbrana pričeska sporoča tudi, kakšen je življenjski slog osebe, ki jo nosi. Športnice imajo ponavadi raje enostavne pričeske, medtem ko imajo elegantne gospe raje bob frizure.

V. J.

Foto: Unsplash / Tim Mossholder

tim-mossholder-arqiwcmola8-unsplash.jpg