Nina Šušnjara ima najbolj trendi barvo las v tem trenutku

24. 1. 2018 // Lepota / Frizure

Novo leto, nova frizura! Januar večini od nas pomeni čas izboljšav in sprememb na vseh življenjskih področjih. Majhnih in velikih. Za slednjo se je tokrat odločila slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara, ki se je prepustila izkušenim rokam svoje dolgoletne frizerke Tamare Janža.

Ker je Nina vedno rada na tekočem s trenutnimi lepotnimi in modnimi trendi, ji je Tamara predlagala, da rožnato barvo las, ki jo je samozavestno nosila dve leti, spremeni v platinasto blond barvo las. Platinasta barva namreč ta trenutek v svetu barvanja las velja za najbolj vroč trend - nasledila je dolgo ultra popularne balayage, sive in pastelne nianse las.

Nina pravi, da se je za tako veliko spremembo odločila, ker je začutila, da je z začetkom leta 2018 prišel čas za veliko spremembo. Ker so lasje zanjo modni dodatek številka ena, ni nič čudnega, da se je odločila spremeniti ravno frizuro. Čeprav se nam je zdela Nina čudovita z rožnatimi lasmi, moramo priznati, da smo nad spremembo naravnost navdušeni!

V kolikor se odločite za podobno spremembo, svoje lase zaupajte v roke izkušenim mojstrom, saj je tovrsten postopek dolgotrajen in predvsem zahteven.

V. J.

Foto: Nina Šušnjara

1.jpgNina Šušnjara pred spremembo barve lasimage1.jpegNina Šušnjara po spremembi barve las