Prihaja zlata doba obnove las

15. 5. 2024 // Lepota / Frizure

Naši lasje ... Marsikdo pravi, da se preprosto ne počuti dobro in kot bi bil neka druga oseba, kadar lasje niso v dobri formi. Mnogokrat nas spravijo v dvome in skrbi zaradi izgleda, stanja, gostote in dolžine. Zaradi njih smo pogosto na lovu za novimi triki za obnovo, regeneracijo, osvežitev in sijaj. Vedno imamo težnjo po tem, da jih spravimo v še boljšo formo. In ko smo se znašli na točki, ko smo imeli občutek, da smo izčrpali že vse možnosti za obnovo stanja naših las in da je storjena škoda nepopravljiva, nam je pot prekrižala inovacija Pantene Molecular Bond Repair z zrnci Pro-V Nutri.

Kolekcija, katere predstavitev smo na čudovitem dogodku v osrčju Zagreba pozorno poslušali v živo v začetku marca, je obljubila zares veliko. Kolekcijo so že poskusile tudi številne znane osebe in lepotne poznavalke in jo označile za naravnost fantastično.

Ta tehnološko napredna, vrhunska linija prinaša do 100 % regeneracijo las na molekularni ravni, nevtralizirajoč vse vidne znake poškodbe las, zato lasje po uporabi dobesedno zaživijo in »pokajo« od zdravja. Z njo se začenja nova zlata doba obnove las in ponudila vam bo ravno tisto, kar vaši lasje potrebujejo. Končno, mar ne? :)

Linija Molecular Bond Repair je bila zasnovana, da deluje skupaj kot sistem ali posamezno. Posebej je bila razvita za regeneracijo las in da jih krepi od znotraj. V jedru te vrste regeneracije las so zrnca Pantene Pro-V Nutri, ki so skriti zaklad inovativne linije. Vsak izdelek te linije vsebuje 5000 koncentriranih regenerativnih prehranskih zrnc, ki se popolnoma raztopijo in sprostijo v las milijone hranil ob vsaki uporabi. Kaj je rezultat delovanja formule bogate s hranili? 100 % regeneracija las!

INTENZIVNI BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR

Regenerira lase na molekularni ravni. Kot najbolj koncentriran in najmočnejši izdelek v tej liniji, s formulo, ki vsebuje več kot 5000 zrn Pantene Pro-V Nutri, ta globinski negovalni tretma obnavlja hidrofobne in ščiti kovalentne vezi. Dovolj je, da ga pustite na mokrih laseh samo 3 minute in njegovo globinsko molekularno delovanje postane vidno tudi na površini las.

ŠAMPON PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR

Ščiti lase na molekularni ravni z visoko koncentracijo hranil Pro-V Pantene. Ta formula očisti in ščiti lase na molekularni ravni, njen cilj pa so vidno bolj zdravi in regenerirani lasje, ob katerih boste imeli občutek, da so res živi.

BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR

Krepi lase na molekularni ravni. Ta vsestranski balzam bogati in krepi lase z napredno tehnologijo. Lahko ga sperete ali pustite na laseh. Popravlja poškodovane lase na molekularni ravni in obnavlja lase ob vsaki uporabi.

Za optimalno zdravje las ni potrebno več sklepati kompromisov med časom in stroški. Dolgi, zapleteni in dragi rituali nege in pogosti obiski salonov so lahko preteklost. Osredotočanje na vrhunsko kakovost vsakega osnovnega izdelka za nego las je zmanjšalo potrebo po neskončnem številu korakov in stalnem razširjanju palete dodatkov za nego las. Neprimerljiva kakovost in koncentracija vsake sestavine sta zdaj osredotočeni na obnavljanje vezi v laseh ob vsaki uporabi.

Linija Pantene Molecular Bond Repair je na voljo v trgovinah dm - drogerie markt in pri drugih izbranih trgovcih.

Oglasno sporočilo

kbs00175-19.jpgkbs00057-3.jpg