Te pričeske bodo izbrisale leta z vašega obraza

7. 9. 2021 // Lepota / Frizure

Se je tudi vam zdelo preteklo leto nenavadno dolgo? Zdi se nam kot, da smo pridelale več sivih las in gub kot leta poprej. In to kljub temu, da smo hodile spat ob zgodnji uri. Poleg tega se nam zdi, da smo še vedno utrujene od vsega stresa, ki nam ga je povzročila pandemija. Ob koncu poletja, ko je pred nami še eno nestabilno obdobje, se želimo počutiti močne in pripravljene na vse. To pa za nas pomeni striženje. Nova pričeska nam vlije veliko mero samozavesti, ki pride še kako prav pri spoprijemanju s stresom vsakodnevnega življenja. Da bi se po počitniških tednih še vedno počutile dobro, torej preverimo, katere so tiste frizure, ki brišejo gube z obraza.

Prvo pravilo dobre pričeske je zdravje vaših las. Lase redno negujte in hranite s hranilnimi maskami. To bo pri striženju prihranilo nekaj centimetrov, lesketajoči lasje pa delujejo tudi veliko bolj mladostno.

Drugo pravilo je posvet s frizerjem. Tisto, kar si želimo ni vedno tisto, kar lahko dobimo.

Nikar se ne držite pravila, da daljši lasje niso za starejše ženske. Daljši bob čudovito podaljša vrat, igrivi sloji pa zabrišejo gube z obraza. Trenutno izredno moden frfru v stilu 70-ih let je odlična izbira za vse ženske, ki si želijo izgledati mlajše in modne hkrati. Če si vseeno želite kratkih las, pazite, da izberete pričesko, ki ima na zadnji strani zadostno polnost. Volumen v laseh bo vedno deloval mladostno!

V. J.

Foto: Instagram

msorrig.jpg@MSORRIGgiorgiatordini.jpg@GIORGIATORDINI