Z zdravim lasiščem do bolj bujnih, gostih las

28. 9. 2023 // Lepota / Frizure

Lasje, ki so videti zdravi, rastejo na bolj zdravem lasišču.

Podprite bujnejši videz las z zmogljivim sistemom Scalp Booster za tretma, ki je zasnovan za izboljšanje gostote, prekrivnosti, volumna in bujnosti, tako da na vaši krtači ostane manj las.

Inovativna nega se začne pred umivanjem z izdelkom Scalp Booster, katerega delovanje je podprto s Redensyl ® (3 %). V kliničnih preizkušanjih te sestavine je 71 % udeležencev opazilo in občutilo, da so njihovi lasje gostejši že po treh mesecih uporabe.

Redensyl ® je še učinkovitejši, ker so mu v sistemu Scalp Booster dodali antioksidativni zeleni čaj. To je kompleks na rastlinski osnovi, razvit za ustvarjanje občutka segrevanja kot del sistema delovanja formule. Dodali so mu tudi mešanico salicilne kisline (piling) in izvlečkov citrusov, ki pomagajo pri raztapljanju sebuma in razbijejo zaščitno plast na lasišču za učinkovitejšo porazdelitev izdelka.

Scalp Booster Shampoo krepi delovanje na lase: narejen je iz Redensyla ® , niacina in kofeina ter poskrbi, da so lasje močnejši, polnejši in gostejši. Aminokisline keratina regenerirajo, zeleni čaj in naravni izvleček lesa pa delujeta kot hranilna antioksidanta.

Scalp Booster Leave-In Conditioner, ki je lahek in nemasten, še poveča prednosti sistema. Njegova učinkovitost je podprta s Redensyl ® (3 %), ki poskrbi, da so lasje bujnejši in polnejši. Salicilna kislina, naravni piling, naredi vaše lasišče bolj zdravo. Mešanica izvlečkov rastlinskega izvora in močnih aminokislin pšenice in riža regenerira. Poleg tega so vse aktivne sestavine inkapsulirane v oleosome žafranike s časovnim sproščanjem – napreden sistem doziranja sestavin rastlinskega izvora, ki poskrbi, da bodo vaši lasje in lasišče videti čim bolje.

Med šamponiranjem je priporočljiva uporaba silikonskega masažnika za lasišče z majhnimi krožnimi gibi za ohranitev zdravega lasišča in las. Ergonomski ročaj se udobno prilega roki, za udobje pa poskrbijo nežne stožčaste silikonske konice.

Izdelki Philip B. so na voljo v spletni trgovini Parfumerije Lana: www.parfumerija-lana.hr in kmalu tudi v Sloveniji.

Foto: Philip B.

0_scalp_booster_system_web.jpg