Biologique Recherche praznuje 50 let losjona P50

15. 1. 2024 // Lepota / Novosti

Lotion P50, ki je prava inovacija na področju blagega pilinga, je revolucioniral pristop h kozmetični negi. Pred 50 leti ga je ustvaril Yvan Allouche, ustanovitelj znamke Biologique Recherche, in ta nova kategorija izdelkov je privabila ženske in moške po vsem svetu s svojo edinstveno, učinkovito in kompleksno formulo.

Da bi izpolnil posebne potrebe vsakega Trenutnega stanja kože © , je bil Lotion P50 z leti prilagojen, tako da so nastali Lotion P50W za občutljivo, Lotion P50 za seboroično, Lotion P50V za devitalizirano in Lotion P50 PIGM 400 za kožo s pigmentnimi madeži. Zaradi njegove dokazane učinkovitosti na povrhnjici obraza je Biologique Recherche razvil tudi različico losjona P50 za telo in različico za lasišče.

Lotion P50 je zaradi svojih lastnosti pilinga in čiščenja ter nizke vrednosti pH postal ultimativna rešitev za obnovo povrhnjice.

Kot rezultat dolgoletnih obsežnih raziskav je Lotion P50 na voljo v več različicah, ki ustrezajo posebnim potrebam vsakega Trenutnega stanja kože © . »P« v imenu pomeni »piling«, »50« pa dva epidermalna cikla, ki v povprečju trajata 25 dni, kar predstavlja čas, ki je potreben, da na koži opazimo vse prednosti teh losjonov.

Njihove edinstvene formule so učinkovite zahvaljujoč aktivnim sestavinam, pridobljenim iz rastlinskih izvlečkov s čistilnimi lastnostmi in delovanjem proti prostim radikalom. Za učinkovit in postopen piling je edinstvena kombinacija poli-, alfa- in beta-hidroksi kislin, značilnih za Biologique Recherche, in rastlinskih izvlečkov obogatena s specifičnimi aktivnimi sestavinami, losjoni pa so na voljo v šestih različicah:

Nepogrešljiv korak v fazi inicializacije, Lotion P50 ciljno deluje na povrhnjico, zaščitno bariero, ki ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi in vplivi vremena. Zaradi njegovega delovanja je povrhnjica močnejša in tako lahko v celoti opravlja svoje zaščitne funkcije in izboljša potencial samoobnovitve kože. Ta edinstveni izdelek za nego kože združuje prednosti čiščenja in pilinga.

Foto: PR

gamme_lotion_p50.jpg