Bodite čista petka s serumom La Roche-Posay Hyalu B5

30. 10. 2020 // Lepota / Novosti

Prvi jesenski dnevi so za nami, zato je čas, da kožo pripravimo na hladnejše obdobje. Tokrat je naš zanesljiv zaveznik serum La Roche-Posay Hyalu B5, ki zmanjšuje znake staranja in vidnost gub ter poskrbi, da ste vedno videti kot čista petka, #be5!

Dermokozmetični serum edinstvene formule, ki vsebuje dve vrsti čiste hialuronske kisline, vitamin B5, madecassoside in termalno vodo La Roche-Posay, je osvojil srca 1 milijona žensk po vsem svetu in je znan kot anti-age izdelek številka ena v lekarnah.

Hialuronska kislina obnavlja polnost kože, njena visoka molekularna masa pa zadrži do 1000-krat več vode od njene teže, kar pripomore intenzivni hidraciji. Vitamin B5 spodbuja regeneracijo in odpornost kože. Madecassoside pa je izjemen izvleček zdravilne rastline Centella Asiatica, ki pomaga napolniti gube tako, da kožo učvrsti.

Uporabo serumov s hialuronsko kislino priporoča tudi Lina Kovač Virnik, dr. med., spec. derm., ki navaja tudi druge nasvete za zdravje in lepoto kože:

»Kožo zjutraj in zvečer dobro očistimo z blagimi izdelki, primernimi za svoj tip kože. Poskrbimo za ustrezno vlažnost kože. Poleg kreme uporabimo še vitaminski serum s hialuronsko kislino, ki dobro prodre skozi povrhnjico in jo dodatno nahrani. Čez dan kožo zaščitimo pred sončnimi žarki s kremo z ustreznim zaščitnim faktorjem glede na fototip kože. Poskrbimo za dovolj spanja in počitka. Poskrbimo za kakovostno in redno prehrano ter redno gibanje.«

Za gledališko igralko Tjašo Železnik je ključ lepote v rednem čiščenju in hidrataciji kože, skrivnost njenega videza pa je Hyalu B5 serum, saj je z njegovo pomočjo videti kot čista petka:

»Zaupam serumu La Roche-Posay Hyalu B5, ki moji koži zagotovi prožnost, voljnost in zdravo svežo polt, ki je v mojem poklicu še kako pomembna. Pri izbiri izdelkov, ki jih nanašam na svojo kožo, sem zelo izbirčna. Zaupam le preverjenim dermokozmetičnim izdelkom s preprostimi formulacijami in minimalističnimi sestavinami.«

Če želite v novo sezono vstopiti s svežo in voljno kožo in biti čista petka s pomočjo čiste hialuronske kisline, v lekarnah poiščite svojo stekleničko seruma Hyalu B5

Več informacij o Hyalu B5 serumu in drugih izdelkih La Roche-Posay poiščite na: www.laroche-posay.si.

V. J.

Foto: La Roche-Posay Slovenija

lrp_z_eleznik-005.jpghyalub5seulrvb-c.jpg