Dilema med micelarno in rožno vodo? Nič več.

2. 2. 2019 // Lepota / Novosti

Če sodite med ženske, ki si niti predstavljati ne morejo, da bi šle spat z make upom na obrazu, poleg tega pa religiozno spremljate novosti na področju inovacij glede kozmetičnih izdelkov za nego kože, boste zagotovo navdušene ob novici, da so pri Nivei v enem izdelku združili top lastnosti dveh najljubših čistilnih izdelkov lepotnih navdušenk: micelarne in rožne vode!

Rožna voda je med lepotnimi poznavalkami čaščena kot lepotni eliksir, saj deluje kot naravni tonik, ki kožo osveži, navlaži, očisti in omehča. Uporabljala jo je že Kleopatra, v njej se je kopal Cezar, v Indiji pa velja za osnovno kozmetično sestavino. Pri Nivei so to čudežno negovalno sestavino, ki očisti kožo, a jo prav nič ne izsuši, poleg tega pa ima tudi protibakterijske lastnosti, dodali v micelarno vodo, kar nas je povsem navdušilo!

Ljubiteljice ličenja zelo dobro vemo, da je večerno čiščenje kože zelo pomembno za zdravje, počitek in lep videz kože. Z novimi izdelki za čiščenje kože NIVEA MicellAIR Rose water (poleg micelarne vode, v liniji najdemo tudi gel za čiščenje in čistilne robčke) z rožno vodo bo čiščenje kože še posebej prijetno in negujoče. Koža bo temeljito očiščena, voljna, dišeča in prav nič izsušena. Kot bi kožo poljubili cvetni listi vrtnice!

P. s. izdelki za čiščenje obraza NIVEA MicellAIR Rose water brez težav odstranijo celo vodoodporna ličila, kožo pa pustijo čisto, mehko in gladko!

V. J.

Foto: Nivea

nez_no_oc_istite_in_omehc_ajte_koz_o_z_izdelki_nivea_micellair_rose_water.jpgc_istilni_gel_nivea_micellair_rose_water.jpg