GOSH ličila navdušujejo z inovativnostjo

24. 4. 2024 // Lepota / Novosti

Gosh Copenhagen je danska blagovna znamka z izdelki visoke kvalitete, ki so varni za uporabo. Ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, so veganski in brez dišav. Ponujajo inovativne in enostavne rešitve za sodobnega potrošnika, z izjemnimi rezultati.

GOSH ličila navdušujejo z inovativnostjo, visoko kakovostjo, sijočim videzom IN varnostjo, saj so v izdelkih s certifikatom Allergy Certified vse sestavine dodatno testirane na alergene in tako povsem varne tudi za uporabo na občutljivi, reaktivni koži.

Gre za veganske izdelke, ki ne vsebujejo dišav in ki so za povrh še trajnostni: njihova embalaža je izdelana iz t.i. Ocean wasteplastike, saj v so v podjetju okoljsko ozaveščeni že od samih začetkov, leta 1945.

Čista lepota torej.

Allergy Certified je mednarodni certifikat za izdelke, primerne za reaktivno, k alergijam nagnjeno kožo. Nastal je iz preproste potrebe tržišča in uporabnikov ličil po vsem svetu: da imajo tudi na tem področju možnost izbirati najboljše izdelke, z minimalnim tveganjem za razvoj alergij ali kožnih reakcij. Certifikat zagotavlja, da je izdelek prestal teste na alergene, a tudi teste na nečistoče, karcinogene in endokrine kemične motilce.

GOSH izdelki so na voljo v 90 državah sveta in v večini narejeni na Danskem.

Foto: PR

gosh_2021-09-29_some5483_kopi.jpg