GUESS odpira novo poglavje v svetu glamuroznih ženskih dišav

30. 4. 2024 // Lepota / Novosti

GUESS odpira novo poglavje v svetu glamuroznih ženskih dišav GUESS ICONIC. Dišava pooseblja klasične GUESS vrednote: mladost, privlačnost in brezčasen življenjski stil in jih staplja s čutnostjo, glamurjem in prefinjenostjo. V prvi vrsti moderno ženstvena GUESS ICONIC navdihuje tudi s svojim sijajem, bliščem in neverjetno samozavestjo.

GUESS ICONIC ženska obsije vsak prostor, v katerem se pojavi. Je močna, drzna in navdihujoča. Njena aura je živ dokaz, da je svet platno, po katerem slika z milino, odpornostjo in duhom, ki ne pozna meja. Eau de Parfum sije v dih jemajoči cvetni mešanici šarma in notranje moči. Prvi bleščeč in žareč vtis podarijo note rožnatega popra, šmarnice in mandarine. Navdušenje se nadaljuje s srčnimi notami, kjer dominirajo cvet pomarančevca, ylang-ylang in pelargonija. Za prefinjen podpis pa poskrbi topla osnova z ambro, mahom, globalidom, mošusom in ambroksom, ki obdajo in razvajajo kožo.

“GUESS ICONIC je popolna esenca lepote, radovednosti in presenečenja. S soncem obsijano belo cvetje se pomeša z nepričakovano mešanico slanih, skalnatih in peščenih not, polnih šarma in preprostosti. Slan akord morskih not ter rožnati poper z Madagaskarja sta popolno nasprotje nežnim in sladkim notam pomarančnega cveta in ylang-ylanga, ujetih v toplo osnovo mošusnih in ambrastih tonov.” vonj opišeta parfumerja Nathalie Benareau & Carlos Viñals (Symrise).

Dišava je prava predstava GUESS ikoničnih elementov: nežni detajli šivanega usnja v kombinaciji z zlatimi poudarki, ki ustvarijo edinstveno in razkošno stekleničko. Na sprednji strani je v središču vidna ikonična G inicialka, elegantna in sijoča. Zunanja embalaža je satenasto svetleča, nežnih odtenkov, v popolni harmoniji s stekleničko.

Foto: PR

gu_32354_iconicw_50ml_bottle_carton.jpg