Afrodita Hydra Patch: Idealen serum za zimsko nego kože

28. 11. 2017 // Lepota / Novosti

Tudi pozimi svoji koži pustite, da zablesti v vsej svoji lepoti! Se sprašujete, kako vendar, če nanjo deluje toliko dejavnikov - onesnažen mestni zrak, ogrevanje notranjih prostorov, oster veter, ... Za zdravo, sijočo in mladostno kožo v svojo beauty rutino vključite serum za nego kože!

Serume za nego kože nanesemo po čiščenju obraza in pred nanosom kreme. V primeru mastne kože pa lahko kremo celo nadomestimo s serumom. Serumi služijo kot intenzivni tretmaji ali podlage, ki z aktivnimi sestavinami globinsko negujejo kožo. Uporabljamo jih glede na tip kože - če imate suho kožo, uporabljajte vlažilne serume, za mastno kožo tiste z mat učinkom, če pa se borite z nepravilnostmi, bodo prav prišli serumi z dodatnimi aktivnimi sestavinami.

Pri Afroditi so za letošnjo zimo predstavili pravo prvo pomoč utrujeni in dehidrirani koži - serum za nego dehidrirane kože s tehnologijo PatcH2O! Serum Hydra Patch H20 nudi takojšnjo in dolgotrajno hidratacijo, koži posledično povrne vitalnost ter zdrav, mladosten in svež videz. Celice aktivno zaščiti pred onesnaževalci, krepi naravni proces obnavljanja ter upočasni prezgodnje staranje kože. Ne maši por in je odlična podlaga vsem negovalnim kremam. Pri mastni koži pa ga priporočajo celo za samostojno nego.

V. J.

Foto: Afrodita

1.jpghydra_patch_-_vlaz_ilni_serum_web_2.jpgHydra Patch vlažilni serum