ItStyle: Maxi navdušuje z lepotnimi novostmi

26. 12. 2016 // Lepota / Novosti

V blagovnici Maxi je po novem na voljo znana italijanska blagovna znamka dekorativne in profesionalne kozmetike ItStyle. ItStyle kozmetični kotiček ponuja širok nabor dekorativnih izdelkov, ki so v celoti proizvedeni v Italiji. Te dopolnjujejo tudi različni kozmetični pripomočki in dodatki, ki omogočajo popolno ličenje in celovit look. ItStyle se lahko pohvali s skoraj 10 letno tradicijo delovanja in mrežo trgovin, ki se razteza po več kot 15 državah sveta. ItStyle pa bo ekskluzivno v Sloveniji na voljo samo v Maxiju.

Dekorativni kozmetični izdelki, ki jih ponuja blagovna znamka ItStyle, sledijo trendom in se nenehno razvijajo ter ponujajo možnost izbire. Zato lahko nagovorijo zelo raznolike uporabnice in zadovoljijo njihove najrazličnejše želje. Hkrati omogočajo, da sodobna ženska z izdelki za ličenje ItStyle izraža svojo osebnost.

Ponudbo IT Style kozmetike predstavljajo ličila za oči (maskare, svinčniki, senčke), ustnice (šminke, svinčniki, balzami za ustnice, bleščila za ustnice), nohte (laki, utrjevalci) in obraz (podlaga, puder, BB krema). Dodatno ponudbo dopolnjujejo še različni dodatki in pripomočki (npr. kozmetične torbice, umetne trepalnice), pa čopiči in parfumi. Vse izdelke ItStyle, razen parfumov, ki jih ne bo v prodajnem asortimanu, bodo lahko navdušenke v Sloveniji kupovale na oddelku kozmetike v blagovnici Maxi.

ItStyle s svojimi izdelki skrbi za zdravo kožo in njen modni look ter vsaki ženski omogoča, da poskrbi za svoj izgled in poudari svojo edinstvenost. Poslanstvo ItStyla je s svojo ponudbo dekorativne kozmetike vsaki ženski omogočiti, da izkusi profesionalno kozmetiko po ugodnih cenah.

Bodite v stilu z ItStyle!

V. J.

Foto: ItStyle

its_062_ok.jpgits_056.jpgits_15_162_ok.jpg