Lepotna linija Lady Gaga kmalu na voljo

10. 7. 2019 // Lepota / Novosti

Končno smo dočakali več informacij o novi lepotni liniji pevke Lady Gaga. Ta se bo imenovala Haus Laboratories, lip gloss znamke pa bo za 16 ameriških dolarjev na voljo na spletni strani Amazon.

Prva kolekcija Haus Laboratories bo vsebovala lip glosse, tekoče šminke in barve za telo, naprodaj pa bodo na spletni strani Amazon. Prodaja se bo pričela septembra, predprodaja pa na Amazonov Prime Day, 15. julija. Na voljo bo šest različnih odtenkov, lip glossi po ceni 16 ameriških dolarjev, kompleti z vsemi tremi izdelki pa bodo stali 49 ameriških dolarjev.

Lady Gaga je pred kratkim na Instagramu objavila odprto pismo, v katerem je svojim sledilcem zaupala, da se nikoli ni počutila lepo in da se je skozi življenje bojevala z iskanjem svoje notranje in zunanje lepote. Da pa je skozi čas našla moč v make upu, tako kot je to našla tudi njena največja vzornica - njena mama. Tako je nastala tudi Lady Gaga, superženska, ki jo je končno našla v sebi. Pismo zaključi z mislijo, da je sprejela, da je odkrila svojo lepoto z možnostjo transformacije s pomočjo make upa. In čeprav nekateri mislijo, da je bila zgolj čudna, sama meni, da je bila takšna enostavno rojena.

V nadaljevanju preverite prvi vpogled v njeno lepotno linijo, ki je ustvarjena za ženske, ki ljubijo močne, poudarjene lepotne videze.

V. J.

Foto: Instagram

1_1.jpgscreenshot_2019-07-10_at_10_01_43.jpg