Lorella Flego s HIT izdelki do mladostnega videza po 45. letu

29. 5. 2020 // Lepota / Novosti

Priljubljena voditeljica Lorella Flego je že več kot dve desetletji prepoznaven televizijski obraz in ravno obraz je tisti, ki mu pri negi kože nameni največ pozornosti. Ličenje je del njenega vsakdanjika, zato poudarja, da koža s staranjem zahteva več nege, predvsem pa kakovostne izdelke. Vse lepotne novosti je našla na ekskluzivnih HIT stojalih v prodajalnah dm.

Vseh sedem HIT izdelkov predstavlja navdušujoče vroče novosti, da pa ne boste izgubljali nepotrebnega časa med brskanjem na policah, vas bodo pričakali na ekskluzivnih HIT stojalih, kar vam bo olajšalo odkrivanje vseh novosti in modnih trendov. Na tekočem z lepotnimi smernicami je vseskozi tudi Lorella, ki slovi po svojem urejenem in brezhibnem videzu.

In kakšna je njena skrivnost?

“Na prvem mestu je pozorna nega kože. Vsaka ženska mora vedeti, kateri so produkti, ki so za kožo najbolj primerni. Največja napaka je, da smo ženske marsikdaj prehitre na področju čiščenja kože in gremo spat s sledmi make-upa,” pove Lorella in poudari, da je pri ličilih zelo pozorna na njihove sestavine in kakovost. “Zavedam se, da ni vseeno, kar damo na obraz, še posebej pri ličilih, saj skozi pore prodrejo v kožo. Imam znamke, katerim sem zelo zvesta, ker me niso nikoli razočarale in skozi čas se je pokazalo, da so vedno nadgradile ponudbo in kakovost.”

Osnova vsakega dnevnega looka je brezhiben videz kože, ki je po 45. letu za predstavnice nežnejšega spola lahko velik izziv. Lorella pri podlagi za obraz prisega na lažje mineralne pudre in pudre v prahu, ki ne mašijo por in ne poudarijo gub. Ker ima zaradi pomanjkanja spanja večkrat težave s podočnjaki, pa ima korektor vedno pri roki. “Med HIT izdelki sem izbrala inovativno tekočo podlago za obraz Max Factor Miracle Second Skin, ki s pre- in probiotiki moji koži pomaga vzpostaviti zaščito in spodbuja proces samoobnavljanja.”

Poudarjene oči so njen zaščitni znak

Ker pri svojem hitrem tempu nikoli ne ve, kdaj bo potrebovala ličila, je njena toaletna torbica vedno dobro založena – ob odhodu od doma nikoli ne pozabi na maskaro, šminko, rdečilo za ustnice in moder svinčnik za oči. Pri senčilih prisega na obstojnost in intenzivnost barv, ki še bolj poudarijo modrino njenih oči. “Na vekah imam rada kombinacijo toplih barv, kot so rjava, bronz in zlata,” pove Lorella in doda, da črne maskare nikoli ni dovolj. Bleščeče senčke v nevtralnih tonih uporabi čez dan, zvečer pa si privošči močnejše tone in veliko bleščic s paleto senčil za veke Revolution PRO New neutral in Eveline Sparkle. Za zaključek pa uporabi maskaro L’Oréal Paris False Lash bambi eye za definirane trepalnice in dramatičen pogled.

Dnevi lepote v dm

V dm prodajalnah so v času Dnevov lepote, ki potekajo do 29. junija, pripravili ugodnosti in presenečenje ob nakupu ličil. Na svojo active beauty kartico boste ob nakupu vsaj dveh ličil prejeli kar 20- kratne točke na ličila. Ob nakupu ličil nad 25 EUR boste prejeli prav posebno darilo – pomlajevalni kristalni valjček za masažo obraza s poldragim kamnom roževcem za razvajanje kože. Z vsakodnevno masažo povečate prekrvavitev kože in tako zmanjšate zabuhlost obraza, videz gubic in temnih kolobarjev.

Kako izgleda Lorellin lepotni ritual do brezhibnega make-upa, si lahko ogledate v nadaljevanju.

Foto: Zen, promocijski material

1.jpgLorella Flego poudarja pomembnost vsakodnevne nege kože.3.jpgNežna masaža obraza s pomlajevalnim kristalnim valjčkom s poldragim kamnom roževcem je izvrsten način za zmanjšanje videza gubic in temnih kolobarjev.2.jpgLorella prisega na kakovostna ličila, ki jih sedaj najde na ekskluzivnih HIT stojalnih v dm prodajalnah.