Najlepše dišave za božič

21. 12. 2019 // Lepota / Novosti

Če še vedno niste nakupili vseh božičnih daril, imamo za vas odličen predlog - svoje najdražje obdarite z dišavami, ki smo jih zbrali v nadaljevanju!

Z ljubeznijo izbrana dišava spada med priljubljena božična darila, mnogi pa jo uvrščajo povsem na vrh svojega seznama želja. Podarjena dišava obdarovanca razvaja s posebnim razkošjem, v sebi pa nosi tudi skrito sporočilo: da si je nekdo prizadeval izbrati dišavne note, ki bodo najbolje poudarile našo osebnost, ali pa celo natančno pozna naše preference. Vsem, ki najlepšo vonjavo še iščete, ponujamo nekaj namigov ...

V. J.

Foto: Rottenschlager

handwithgift_xmas_mood_4-1.jpgDišava je kakor objem, ljubeča beseda ali nadvse oseben kos nakit, zato tudi kot darilo simbolično in čustveno predstavlja objem ter zvestega sopotnika.4711_floral_collection_range_edc_100ml_flacon_box_01-1.jpg4711 Floral Collection. S cvetličnimi niansami vrtnice, jasmina in bezga se je klasični nabor pristne kolonjske vode 4711 razširil s tremi dodatnimi dišavami, ki ne navdušujejo zgolj zvestih uporabnikov.